Show Biz

Ειρήνη Καζαριάν: Ο Λιάγκας την έκανε «σκουπίδι» – «Αυτό το κορίτσι δεν είναι όμορφο»

Ειρήνη Καζαριάν: Ο Λιάγκας την έκανε «σκουπίδι» – «Αυτό το κορίτσι δεν είναι όμορφο»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Λιάγκας έδειξε για μια ακόμη φορά πως έχει «τσακωθεί» με το savoir vivre και άνοιξε το στόμα πετώντας μη κολακευτικές λέξεις για τη νικήτρια του Next Top Model, Ειρήνη Καζαριάν.

Ο παρουσιαστής και η παρέα του στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» παρακολούθησαν ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ειρήνη Καζαριάν, καθώς θα παίξει στην παράσταση «Κούκλες» και είχε σχετικά περίεργη συμπεριφορά μπροστά στις κάμερες.

Το νεαρό μοντέλο που κέρδισε το περσινό GNTM κατάφερε να κάνει έξαλλο τον Λιάγκα και αυτός αμέσως άνοιξε τον οχετό και είπε πολλά.

https://youtu.be/JBl-xr7Op20

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε λέγοντας πως είναι κατάντια της κοινωνίας και πως αυτό το κορίτσι δεν είναι όμορφο σύμφωνα πάντα με τα δικά του γούστα. Ανέφερε πως η Ειρήνη περνάει λάθος μήνυμα και την αποκάλεσε και αμόρφωτη.

Οκ, δεν είναι εντελώς παράλογος αλλά δεν είναι κακό να είναι κομψός και προσεκτικός σε αυτά που λέει στην τηλεόραση. Και να του θυμίσουμε, πως ναι μεν η ομορφιά είναι υποκειμενική αλλά δεν λες δημόσια πως δεν είναι όμορφη μια γυναίκα και ειδικά όταν είναι 21 ετών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X