Media

Έλενα Ακρίτα για Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Δεν πέφτω στο επίπεδό της»

Έλενα Ακρίτα για Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Δεν πέφτω στο επίπεδό της»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με νέα της ανάρτηση, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη έβγαλε στη φόρα τις επιστολές της στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Λίνα Μενδώνη, ενώ επιτέθηκε στην Έλενα Ακρίτα.

«Πάνε να πεθάνουν τον πατέρα μου γιατί κανιβαλίζουν τρώγοντας τις σάρκες του… Ο πατέρας μου δυστυχώς τα διαβάζει και χάνεται μέσα στη δυστυχία. Φοβάμαι πως δεν θα αντέξει… Και τότε…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όμως, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη απάντησε και στην Έλενα Ακρίτα, η οποία πρόσφατα σχολίασε την αρχική της ανάρτηση στα social media, όπου ισχυριζόταν ότι «Δεν έχω ρεύμα, δεν έχω φως, δεν έχω να μαγειρέψω, μα και τι να μαγειρέψω, χα, χα, χα, δεν έχω πια τίποτα».

Πέτσας… αδειάζει Άδωνι! «Κανένας πανηγυρισμός για τους νεκρούς»! video

«Δεν περίμενα να είσαι τόσο κουτσομπόλα. Έγινες Κατίνα… Δεν σε θαυμάζω πια. Σε λυπάμαι. Αντί να κουτσομπολεύεις δε μου στέλνεις κανα σακί ξηρά τροφή, δεν κοστίζει πάνω από 20 ευρώ…», γράφει η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

Και η Έλενα Ακρίτα απαντά

“Η κ. Μαργαρίτα Θεοδωράκη σε κείμενό της εξαπολύει κατάρες προς πάσα κατεύθυνση και χρησιμοποιεί υβριστικούς χαρακτηρισμούς για μένα. Δεν μπορώ και δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό το επίπεδο. Σέβομαι τον Μίκη Θεοδωράκη. Σέβομαι το εργο του, την ιστορία του, την υστεροφημία του. Ό,τι είχα να γράψω το έγραψα. Δεν επανέρχομαι. Εκτός αν προκληθώ”.

Δείτε την ανάρτηση

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10158251188649177

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X