Show Biz

Η Ελένη Φουρέιρα σε γνωστό κλαμπ της Λισαβόνας (vid&pic)

Η Ελένη Φουρέιρα σε γνωστό κλαμπ της Λισαβόνας (vid&pic)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί η Ελένη να έχει δηλώσει πως δεν την ενδιαφέρει τόσο η θέση που θα καταλάβει, παρά μόνο να ευχαριστηθεί την εμπειρία και να κάνει τους Κύπριους να νιώσουν περήφανοι για την φετινή συμμετοχή.

Η Ελένη Φουρέιρα όμως έχει το «ασύχαστο» ευρισκόμενη τις τελευταίες ημέρες στην Λισαβόνα για να ανέβει στη σκηνή της Eurovision.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, με το τραγούδι Fuego και έχει σκοπό να ξεσηκώσει τους Ευρωπαίους με την καυτή εμφάνισή της. Η Ελένη έχει κάνει ήδη δύο πρόβες για τη μεγάλη βραδιά και μέρα με τη μέρα κερδίζει όλο και περισσότερο τις εντυπώσεις.

https://www.instagram.com/p/BiZclYilZ-h/?taken-by=foureira

Το βράδυ της Παρασκευής, η Ελένη Φουρέιρα έκανε δύο εκρηκτικές εμφανίσεις, μία στο Nordic Party, ως quest, το οποίο παραδοσιακά λαμβάνει χώρα την πρώτη ημέρα λειτουργίας του Eurovillage, ενώ λίγες ώρες αργότερα τραγούδησε σε κεντρικό κλαμπ της Λισαβόνας, το Trumps.

https://www.instagram.com/p/BiX4PtSlZ4a/?taken-by=foureira

Μέσω instagram story απάντησε και για τον σάλο που προκλήθηκε όταν κυκλοφόρησε φωτογραφία της από τη Eurovision που την έδειχνε να σχηματίζει τον αλβανικό αετό με τα χέρια της.

Ποζάροντας μαζί με τον εκπρόσωπο της Αλβανίας, Eugent Bushpepa, η τραγουδίστρια χρησιμοποίησε το αριστερό της χέρι για να σχηματίσει, μαζί με το δεξί του συναδέλφου της, τον αλβανικό αετό.

Ωστόσο για την ίδια, πρόκειται για μια χειρονομία που παρερμηνεύθηκε.

«Η μουσική είναι για να ενώνει και όχι για να χωρίζει τους λαούς και γι’αυτό βρίσκομαι εδώ και ουδεμία σχέση με όλα αυτά τα ζητήματα εθνικισμού που κάποιοι μου χρεώνουν. Αγαπώ πολύ την Ελλάδα και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Πάμε τώρα δυνατά να εκπροσωπήσουμε την Κύπρο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», έγραψε στο μήνυμά της η τραγουδίστρια.

Δείτε ακόμη:

Ξέσπασμα Μπογδάνου για την Φουρέιρα: «Η Βραζιλιανομεξικανοελληνοαλβανοκυπραία που μας εμπαίζει»

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X