Show Biz

Εύγε Μαρίνα Σάττι: Το «Άντε Γεια» σε φασίστες μέσω Instagram

Εύγε Μαρίνα Σάττι: Το «Άντε Γεια» σε φασίστες μέσω Instagram
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρίνα Σάττι μπήκε πέρσι για τα καλά στις ζωές μας αρκετά ξαφνικά, όμως έχει όλα τα φόντα για να μείνει. Το ταλέντο της είναι γνωστό εδώ και χρόνια, όμως πέρσι με την “Μάντισσα” της έγινε viral στο ελληνικό διαδίκτυο.

Η τραγουδίστρια λοιπόν διατηρεί τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, από όπου μας ενημερώνει για την καθημερινότητά της και όχι μόνο. Μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις, ήταν η ακόλουθη με έναν άντρα από το Πακιστάν που συνάντησε στην Ομόνοια.

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο λοιπόν, η Μαρίνα Σάττι δέχτηκε report από συγκεκριμένη ομάδα “ανθρώπων”, οι οποίοι θίχτηκαν από την φωτογραφία. Κατά συνέπεια το Instagram της “κατέβασε” το post.

Η όμορφη καλλιτέχνις αποφάσισε να απαντήσει, ανεβάζοντας πάλι την φωτογραφία. Ωστόσο δεν έμεινε εκεί, καθώς έδωσε τη δική της απάντηση στα κακώς διαδικτυακά κείμενα.

«Όταν το instagram σου κατεβάζει τα posts επειδή είναι προκλητικά, αλλά δεν αντέχεις να μην τα ξανανεβάσεις… Αναστατώθηκες διπλά φασίστα που ανέβασα φωτογραφία με τον κύριο Mirza. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ σε όσους σχολιάζουν γ@μώ τους Μουσουλμάνους αλλά ευτυχώς εσείς που κατακρίνετε αυτή τη στάση είστε πολλοί περισσότεροι και σας ευχαριστώ»

Εύγε Μαρίνα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X