Media

Γιώργος Λιάγκας: Έπεσε στο 10% στη τηλεθέαση και σταμάτησε να ασχολείται με τον Στέφανο Κασσελάκη

Γιώργος Λιάγκας: Έπεσε στο 10% στη τηλεθέαση και σταμάτησε να ασχολείται με τον Στέφανο Κασσελάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Γιώργος Λιάγκας: Εμείς σας τα είχαμε πει. Το «κόλλημα» να ασχολείσαι συνεχώς με ένα συγκεκριμένο θέμα που έχει κουράσει θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Κάπως έτσι και έγινε στην περίπτωση του Γιώργου Λιάγκα.

Εδώ και αρκετό διάστημα ο γνωστός παρουσιαστής και η εκπομπή του στον ΑΝΤ1 είχε δεχτεί έντονη κριτική ότι ασχολείται συνέχεια και μάλιστα ως πρώτο θέμα για την προσωπική ζωή του Στέφανου Κασσελάκη και «έτρωγε» μια ώρα με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Όσο και να έκραξε τον κόσμο και ξεκαθάριζε πως με την θεματολογία της εκπομπής του ασχολείται αποκλειστικά ο ίδιος και πως όποιος δεν θέλει να γυρίσει κανάλι, φαίνεται πως τελικά οι τηλεθεατές του έκαναν την χάρη και… γύρισαν.

Λιάγκας -Κασσελάκης

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε πολύ άσχημα για τον Γιώργο Λιάγκα, αφού εκεί που είχε συνηθίσει να βρίσκεται στη κορυφή και να δίνει μάχη με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Alpha κοντά στο 17%, ξαφνικά έπεσε στο 10%. Μέσα σε δύο μέρες…

Και με μεγαλή μας έκπληξη είδαμε στην εκπομπή της Τετάρτης, λίγο μετά τα «μαύρα» μαντάτα της τηλεθέασης της Τρίτης, να μην ασχολείται, ως κυρίαρχο θέμα, με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ο κόσμος «τιμώρησε» τον Γιώργο Λιάγκα και ο παρουσιαστής φαίνεται πως έλαβε το μήνυμα…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X