Show Biz

Η Ελένη Μενεγάκη έκοψε την κουβέντα με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η Ελένη Μενεγάκη έκοψε την κουβέντα με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εκεί που δεν το περίμενε ή δεν το στόχευε η Ελένη Μενεγάκη έβγαλε είδηση από τη  Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Στην εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη ήταν καλεσμένη η Ντορέττα και μέσα στη συζήτηση βγήκε κελεπούρι για τα σχέδια της παρουσιαστριας.

Η Ελένη ρώτησε γενικά αν θα επέστρεφε η Ντορέττα κάποια στιγμή στην τηλεόραση και η απάντηση που πήρε της έδωσε την ευκαιρία να εμβαθύνει και να ζητήσει περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο την κατάλληλη στιγμή έδωσε τέλος και αρκέστηκε σε αυτά που ήθελε να πει η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Τόσο όσο δηλαδή

Οπως είπε η Ντορέττα μέσα στην κουβέντα της με την Ελένη Μενεγάκη «πιστεύω ότι τώρα θα κάνουμε κάτι καινούριο. Αισθάνομαι, έχω ένα ένστικτο ότι κάτι λίγο διαφορετικό θα προκύψει».

Αυτό που συζητά δεν θα είναι εντελώς διαφορετικό, σε σχέση με αυτά που έχει κάνει μεχρι τώρα όπως είπε μάλιστα «δεν θα είναι η μέρα με τη νύχτα, θα είναι εκεί… σούρουπο». Οι υπόλοιποι συνεργάτες της εκπομπής παίρνοντας την ευκαιρία έκαναν ερωτήσεις που η Ντορέττα απαντούσε με υπονοούμενα και τότε παρενέβη η Ελένη Μενεγάκη, τους σταμάτησε λέγοντας πως «εγώ δεν ήξερα, έτσι στο είπα, αλλά κατάλαβα. Πάμε στο θέμα μας γιατί μπορεί να μη θέλει να καταλάβουν και οι υπόλοιποι».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X