Show Biz

Ιωάννα Τούνη: Μπλεξίματα για την influencer

Ιωάννα Τούνη: Μπλεξίματα για την influencer
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε δικαστικές περιπέτειες φαίνεται πως θα μπλεχτεί η Ιωάννα Τούνη, σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», καθώς εταιρεία γυαλιών ηλίου την κατηγορεί δημόσια πως υπέκλεψε φωτογραφίες της και της ανήρτησε στο δικό της site.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» γνωστοποιήθηκε πως η γνωστή influencer κατηγορείται από τη γνωστή εταιρεία για υποκλοπή των φωτογραφιών που έχει χρησιμοποιήσει για να διαφημίσει τα γυαλιά της.

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου ανέφερε συγκεκριμένα στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

«Πριν από μερικές ημέρες και μέσω Instagram μια πολύ γνωστή Θεσσαλονικιώτικη εταιρεία που εμπορεύεται γυαλιά, κατήγγειλε ξεκάθαρα μέσω Instagram stories την Ιωάννα Τούνη ότι έχει κλέψει την δική της καμπάνια, τη δική της φωτογράφιση και τα έχει ανεβάσει η Ιωάννα Τούνη στο δικό της site, αλλά είναι δικά τους. Δηλαδή έχει γίνει κανονική κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων. Η εταιρεία έχει κάνει τη δική της καμπάνια και κατηγόρησε την Ιωάννα Τούνη ότι έχει κλέψει το υλικό της εταιρείας και το έχει αναρτήσει στο δικό της site. Η Ιωάννα Τούνη πουλάει γυαλιά μέσα από το site της. Τώρα, η εταιρεία κατήγγειλε δημόσια μέσω social media την κίνηση της Ιωάννας Τούνη και μάλιστα ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει και μια νομική συνέχεια. Μάλιστα, υπογράμμισε η εταιρεία ότι με το που την ανέφεραν στην ιστορία, ότι πρόκειται για πλοκή πνευματικής ιδιοκτησίας, η Ιωάννα Τούνη κατέβασε αμέσως από το site της αυτά που είχε πάρει από την εταιρεία».

Από το περιβάλλον της επιχειρηματία διαψεύδουν τα όσα ακούγονται και αναφέρουν πως ακόμη το site είναι υπό κατασκευή και πως είναι πλήρως καλυμμένη.

Αναμένονται εξελίξεις!

Δείτε ακόμη: H JLo μαθαίνει στη Shakira πως να κουνά τους γλουτούς της! (vid)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X