Show Biz

Κασσελάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο του με τον Τάιλερ

Κασσελάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο του με τον Τάιλερ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Κασσελάκης παντρεύτηκε την Πέμπτη 19/10 τον σύντροφο του, Τάιλερ στη Νέα Υόρκη μετά το σύμφωνο συμβίωσης που είχε συνάψει το ζευγάρι.

Μάλιστα, λίγη ώρα μετά το γάμο του με τον Τάιλερ, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την πρώτη του ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης δημοσίευσε ένα αντιπολεμικό ραπ κομμάτι, το «Άμαχος» του χιπ-χοπ γκρουπ «Στίχοιμα», με τον Χρήστο Θηβαίο παίρνοντας έτσι θέση για τον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης.

«Η πολιτική κρατάει ισορροπίες. Η τέχνη ποτέ. Ανεπιφύλακτα με τον άμαχο που πάντα πεθαίνει, πάντα φοβάται, πάντα με το ένα μάτι ανοιχτό κοιμάται. Αυτό που μοιράζομαι μαζί σας είναι η πολιτική μου θέση για την τραγωδία που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Και αυτά που σκέφτομαι και νιώθω αυτές τις μέρες» έγραψε στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δείτε παρακάτω την πρώτη ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη μετά τον γάμο του:

Ο γάμος…

Ο Στέφανος Κασσελάκης παντρεύτηκε χθες τον Τάιλερ ΜπακΜπεθ, στη Νέα Υόρκη, μετά το σύμφωνο συμβίωσης που είχαν συνάψει στις ΗΠΑ

Ο γάμος, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες ή βίντεο από την τελετή. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στα Hamptons.

Ο γάμος τους έγινε γνωστός όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το ανακοίνωσε στα μέλη του κόμματος του κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ενδέχεται να μην επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα ο Στέφανος Κασσελάκης, καθώς ενδέχεται να χρειαστεί να ταξιδέψει την άλλη εβδομάδα, για προσωπικούς λόγους, στο Μαϊάμι.

Τι ισχύει με τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών στη Νέα Υόρκη
Ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών έχει αναγνωριστεί νόμιμα στη Νέα Υόρκη από τις 24 Ιουλίου 2011 βάσει του σχετικού νόμου περί ισότητας του γάμου. Ο νόμος επιτρέπει σε θρησκευτικές οργανώσεις να αρνηθούν να τελέσουν γαμήλιες τελετές ομοφυλοφίλων, αναγνωρίζει όμως τα πλήρη γαμήλια δικαιώματα και τις νομικές επιπτώσεις που προκύπτουν από αυτόν στους ανθρώπους που επιλέγουν να παντρευτούν.

Το 2006, το Εφετείο της Νέας Υόρκης έκρινε ότι το Σύνταγμα της Πολιτείας δεν επιβάλλει τα δικαιώματα γάμου και στα ομόφυλα ζευγάρια, αφήνοντας το ζήτημα της αναγνώρισης ανοιχτό για το νομοθετικό σώμα της πολιτείας.

Μετά τη δικαστική απόφαση του 2006, η Συνέλευση της Πολιτείας της Νέας Υόρκης ψήφισε νομοθεσία για τους γάμους ομοφυλόφιλων το 2007, το 2009 και το 2011. Ωστόσο, η Γερουσία της Νέας Υόρκης απέρριψε τη νομοθεσία αυτή με ψήφους 38-24 στις 2 Δεκεμβρίου 2009. Τον Ιούνιο του 2011, η νομοθεσία πέρασε τόσο από τη Βουλή όσο και από τη Γερουσία και υπογράφηκε από τον Κυβερνήτη Andrew Cuomo στις 24 Ιουνίου 2011, ενώ τέθηκε σε ισχύ έναν μήνα αργότερα, στις 24 Ιουλίου 2011.

Η Νέα Υόρκη έγινε η έκτη πολιτεία των ΗΠΑ η οποία αναγνώρισε τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών.

Οι «σταθμοί» Κασσελάκη στη Νέα Υόρκη
Διαδοχικές συναντήσεις σε… γαμήλιο φόντο περιμένουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Την Παρασκευή το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφθεί το σχολείο του Αγίου Δημητρίου και την ομώνυμη εκκλησία ενώ, λίγο αργότερα, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στον I. Ναό του Αγίου Νικολάου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Στέφανος Κασσελάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ στις ΗΠΑ στο «Terroir Tribeca» της νοευόρκεζικης μεγαλούπολης.

Το Σάββατο ο Στέφανος Κασσελάκης θα βρεθεί στην Κεντρική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ με θέμα «ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΡΑ – ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» στο «Κεφαλλονίτικο σπίτι- Κέφαλο» στην Αστόρια της Νέας Υόρκης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X