Show Biz

Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής για τη Μέγκι Ντρίο

Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής για τη Μέγκι Ντρίο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη με τη Μέγκι Ντρίο και δε δίστασε να το πει στην εκπομπή της «Ευτυχείτε» καθώς το μοντέλο απουσίαζε και αυτό δεν άρεσε καθόλου στην ξανθιά παρουσιάστρια.

Η Μέγκι Ντρίο απουσίαζε από την εκπομπή «Ευτυχείτε» σήμερα, Παρασκευή, και η Κατερίνα Καινούργιου δε χάρηκε καθόλου με την απουσία της και δήλωσε πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

https://youtu.be/lvLw0UzmWKQ

Συγκεκριμένα είπε:

«Κι εδώ η Μέγκι μας, κάποιες φορές δεν την βλέπουμε στον αέρα. Δεν εξαρτάται από εμάς, εξαρτάται από τη Μέγκι που δεν είναι σωστή επαγγελματίας. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη σήμερα.

Έρχεται ό,τι ώρα θέλει, όποτε θέλει και πολλές φορές δεν έρχεται. Κι εδώ είναι επαγγελματίες 30 χρόνια κι είναι εδώ στην ώρα τους πάντα, κάθε πρωί, με παιδιά και οικογένειες. Αν συνεχίσουν έτσι κάποια νέα παιδιά που τους δίνονται ευκαιρίες που τώρα ξεκινάνε -γιατί η Μέγκι πήρε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία μέσα από εδώ- και δεν είναι συνεπείς και δεν σέβονται ανθρώπους που είναι χρόνια στον χώρο, δεν θα καταλήξουν πουθενά σε αυτή τη δουλειά».

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Κομμάτα: Δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Γιώργο Σαμαρά

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X