Show Biz

Κούστας και Μέρμηγκα σε πρεμιέρα μετά τη «βόμβα» που έσκασε στον «γάμο» τους

Κούστας και Μέρμηγκα σε πρεμιέρα μετά τη «βόμβα» που έσκασε στον «γάμο» τους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η γαμήλια φιέστα του καλοκαιριού μεταξύ του 62χρονου Γιάννη Κούστα και της 25χρονης Δήμητρας Μέρμηγκα δεν ήταν -εν τέλει- κανονική τελετή, αλλά μια απλή ανταλλαγή όρκων, αφού τυπικά ο εφοπλιστής παραμένει παντρεμένος με τη Σοφία Γιαννικοπούλου, με την οποία έχει αποκτήσει και δύο κόρες.

Ο 62χρονος εφοπλιστής έχει ακόμα δικαστήρια με την πρώην σύζυγό του Σοφία Γιαννικοπούλου και η όλη κατάσταση γύρω από το διαζύγιό τους, απειλεί να τινάξει τον τωρινό γάμο του για τα καλά στον αέρα.

Το πολύκροτο διαζύγιο του εφοπλιστή Κούστα: Πουτ@ν@ θέλεις τα λεφτά για γκ@με@νους (pics)

Σύμφωνα με την Espresso, πλέον αναμένεται η έκδοση της απόφασης των αρεοπαγιτών, που θα κρίνει αν οι δρόμοι του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού θα χωρίσουν αμετάκλητα με τη βούλα της Δικαιοσύνης και φυσικά όλα τινάζονται στον αέρα όπως είπαμε αν δεν εγκριθεί.

Ο επικός γάμος του 63χρονου εφοπλιστή Γιάννη Κούστα με την κατά 38 χρόνια νεότερη Δήμητρα (pics)

Προς το παρόν Κούστας και Μέρμηγκα αφήνουν στην άκρη όποιο εμπόδιο προκύπτει -και διασαλεύει την οικογενειακή ευτυχία τους- και απολαμβάνουν όμορφες στιγμές με τη μικρή πριγκίπισσά τους, που θα πάρει το όνομα Κατερίνα, από την πεθερά του εφοπλιστή και προέδρου της Danaos Corporation, ενώ ο εφοπλιστής παραμένει παντρεμένος με τη Σοφία Γιαννικοπούλου.

Βρέθηκαν 121 κιλά κοκαΐνης σε πλοίο Έλληνα εφοπλιστή στο Περού

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X