Show Biz

Λέσβος: Χόλμς και Σούρι Κρουζ κοντά στους πρόσφυγες

Λέσβος: Χόλμς και Σούρι Κρουζ κοντά στους πρόσφυγες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στη Λέσβο βρίσκεται από το Σάββατο η ηθοποιός του Χόλιγουντ Κέιτι Χόλμς, η οποία συνοδεύεται από την κόρη της Σούρι Κρουζ σε μια προσπάθεια να μεταδώσει από το νησί σε όλο τον κόσμο μήνυμα αλληλεγγύης και να προσφέρει εθελοντική εργασία σε δομές προσφύγων, μέσω της οργάνωσης Artolution.

Σήμερα η Κέιτι Χόλμς βρέθηκε, συνοδεία στελεχών της οργάνωσης και χωρίς την κόρη της, σε δομή προσφύγων έξω από το ΚΥΤ της Μόριας, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα θα ασχοληθεί με καλλιτεχνικές δράσεις, εκφράζοντας την επιθυμία να συναντηθεί με προσφυγόπουλα αλλά και γυναίκες και άλλες ευάλωτες ομάδες.

Η σημερινή της επίσκεψη στο πρότυπο κέντρο φιλοξενίας του Δήμου Λέσβου στον Καρά Τεπέ αναβλήθηκε για τις επόμενες ημέρες, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα επισκεφτεί με την 13χρονη κόρη της Σούρι, καθώς στο χώρο φιλοξενούνται περισσότερα από 700 παιδιά και λειτουργούν οργανωμένες δομές εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας.

Ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, εξέφρασε την επιθυμία να γυρίσει ένα ολιγόλεπτο φιλμ όπου θα συνομιλεί με γυναίκες πρόσφυγες,  σήμερα άλλαξε το πρόγραμμά της και απέφυγε κάθε επαφή με τα ΜΜΕ.

Κέιτι -Κρουζ

Κέιτι Χόλμς-Κρουζ

Τομ Κρουζ

Να σημειώσουμε ότι το τελευταίο δημοσίευμα Αμερικανικά Μέσα θέλουν τον Τομ Κρουζ να έχει χρόνια να δει την κόρη του, Σούρι την οποία απέκτησε από το γάμο του με την Κέιτ Χολμς, εξαιτίας της Σαϊεντολογίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, ο διάσημος ηθοποιός έχει να δει την 13χρονη σήμερα κόρη του από το 2013, επειδή εκείνη δεν είναι οπαδός της Σαϊεντολογίας!

Η αποκάλυψη αυτή έχει προκαλέσει αίσθηση και αλγεινή εντύπωση για τον ηθοποιό, ο οποίος – αν ευσταθούν τα δημοσιεύματα – δε δίστασε να βάλει την Σαϊεντολογία πάνω από το ίδιο του το παιδί.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, το δικαστήριο μετά το διαζύγιο με την Χολμς έχει ορίσει στον ηθοποιό το δικαίωμα να βλέπει τη Σούρι 10 ημέρες το μήνα.

Και η πρώην σύζυγός του δεν έχει πρόβλημα με αυτό και ας είναι ανύπαρκτες οι σχέσεις τους.

Εκείνος, όμως, φέρεται να αδιαφορεί για το παιδί του, τα τελευταία 5 χρόνια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X