Show Biz

Λιάγκας: Άλλη μια γυναίκα της showbiz ξέσπασε κατά του

Λιάγκας: Άλλη μια γυναίκα της showbiz ξέσπασε κατά του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει ο Γιώργος Λιάγκας και οι γυναίκες που παρακολούθησαν τη χθεσινή εκπομπή του, τον άκουσαν να μιλάει για μια κοπέλα του GNTM με περίεργα λόγια που δεν άρεσαν καθόλου.

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στο plus size μοντέλο που εμφανίστηκε στο GNTM, Κατερίνα Πεφτίτση, λέγοντας πως δε θα γίνει ποτέ μοντέλο και πως :

«Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει μια κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά, δεν ξέρω πώς να το πω, δε λέω χοντρή, να πρέπει να τη δούμε και να πρέπει αυτή να πείσει τον εαυτό της πως είναι υπέρβαση να βγαίνει να αλειφθεί με λάδι και να είναι υγρή στην παραλία σαν διαφήμιση της Greenpeace. Οφείλω εγώ να τη δω γυμνή στην παραλία, με τα παραπάνω κιλά; Δε θέλω να τη δω γατί αυτή δεν θα γίνει ποτέ μοντέλο. Γιατί αυτό με το plus size πολύ ωραία καραμέλα».

Η δημοσιογράφος, Αντιγόνη Πάντα Χαρβά ξέσπασε κατά του παρουσιαστή μέσω Instagram λέγοντας:

«Η δική μου αισθητική πάλι δεν αντέχει να υπάρχουν στην τηλεόραση ανέμπευστοι, ανέραστοι, αμόρφωτοι, δηλητηριώδεις, άξεστοι παρουσιαστές. Ο καθένας με τις ανοχές του. Αλλά οι μπούρδες που ακούω είναι πιο πολλές και από τα κιλά μου. Καλύτερα νούμερο 22 παρά ένα μηδενικό dear».

Δείτε την ανάρτηση της:

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X