Show Biz

Λιάγκας: Τα έβαλε με την Ασημίνα του GNTM

Λιάγκας: Τα έβαλε με την Ασημίνα του GNTM
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε πάλι τις κριτικές και μάλιστα τσαντίστηκε με το video που έπαιξε στην εκπομπή του και αφορούσε την Ασημίνα Χαρίτου του GNTM. Μάλιστα, ύψωσε και λίγο τη φωνούλα του.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με τις δηλώσεις που έκανε η Ασημίνα Χαρίτου για την Κατερίνα Ζαρίφη και ο Δημήτρης Παπανώτας την υποστήριξε κάνοντας ακόμη πιο έξαλλο τον παρουσιαστή!

Ο παρουσιαστής της εκπομπής είπε συγκεκριμένα:

«Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί της δίνουμε βήμα και από τη δική μας εκπομπή. Τι εκφράζει η κυρία αυτή; Δεν καταλαβαίνω γιατί να δίνουμε βήμα σε ανθρώπους που δεν εκφράζουν απολύτως τίποτα.Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι μια πολύ πετυχημένη γυναίκα, εξαιρετική ηθοποιός, ταλαντούχος και έξυπνος άνθρωπος που τόσα χρόνια έχει κάνει τηλεόραση σε πρώτους και δεύτερους ρόλους. Να βγει η κυρία αυτή που δεν ξέρω καν πως την λένε και δεν με ενδιαφέρει το όνομά της και να την ειρωνευτεί λέγοντας “από αποτυχία σε αποτυχία…”; Είναι απρεπέστατο, είναι αγένεια και δεν καταλαβαίνω ειλικρινά γιατί εμείς πρέπει να δίνουμε λόγο σε αυτούς τους ανθρώπους. Στους ανθρώπους που δεν έχουν καμία υπόσταση, τους δίνουμε υπόσταση εμείς οι ίδιοι».

Όλη η ομάδα είχε ένταση όταν μιλούσε για το νεαρό μοντέλο και από ότι φαίνεται πέτυχε τον σκοπό της!

Δείτε επίσης: «Άγριες Μέλισσες»: Τι θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X