Show Biz

Μαρία Μενούνος: Φωτό από τον παραδοσιακό γάμο

Μαρία Μενούνος: Φωτό από τον παραδοσιακό γάμο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ημέρες παγκόσμιας δημοσιότητας για το Άκοβο Αρκαδίας, το χωριό του πατέρα της Μαρίας  Μενούνος. Η διάσημη παρουσιάστρια επέλεξε να παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο τον αγαπημένο της Κέβιν Αντεργκάρο στον ναό του χωριού.

Η νύφη φόρεσε μια νυφική δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη. Πρόκειται για ένα off the shoulder νυφικό από μεταξωτή οργάντζα με λουλούδια ζωγραφισμένα στο χέρι. To πέπλο από μεταξωτό τούλι με λουλούδια εμπλουτισμένο με λεπτομέρειες ζωγραφισμένες στο χέρι.

Ο γάμος ήταν ονειρικός. Έφτασε στην εκκλησία με άμαξα. Κουμπάροι είναι ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά, ο Δημήτρης Γιαννέτος και ο Σωτήρης Κυρανάκος. Όλοι μαζί, μαζί με το ζευγάρι έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας για να ντυθούν και να πάνε στην εκκλησία. Η ευτυχισμένη νύφη, που ζει όλη τη διαδικασία με χαρά παιδιού, χαιρέτησε τους πάντες και μίλησε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν από νωρίς. Το ίδιο και ο σύζυγος της.

Ελάχιστοι είναι οι καλεσμένοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLIFE, που ταξίδεψαν από την Αμερική. Η Μαρία, μετά τον εντυπωσιακό πολιτικό γάμο στην Times Square στη Νέα Υόρκη, ήθελε να κάνει αυτό το μυστήριο κυρίως για τους συμπατριώτες της τιμώντας τα ήθη και τα έθιμα της ιδιαίτερης πατρίδας της.

Για αυτό το λόγο και το μενού του γάμου ήταν παραδοσιακό. Το Δειπνοσοφιστήριον Catering, που ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την οργάνωση του γάμου, σχεδίασε έναν ‘’Greek style family service” γάμο με παραδοσιακό, ελληνικό μενού με πιάτα εμπνευσμένα από τόπο της αγαπημένης παρουσιάστριας με παραδοσιακές πινελιές, όπως άρωμα και χρώμα λεμονιού αλλά και ελληνικά βότανα.

Όλα έφτασαν στην Αρκαδία, σύμφωνα με τις πληροφορίες του TLIFE, από την Αθήνα με 4 φορτηγά κάνοντας το χωριό να κινείται όλο στους ρυθμούς του γάμου.

Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου ενώ η δεξίωση στο Δημοτικό Σχολείο Ακόβου.
.

Οι πρώτες εικόνες από το γάμο όπως δημοσίευσε το tlife.gr

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X