Show Biz

Μαρία Μενούνος: Οι γιατροί δεν εντόπισαν τον καρκινικό όγκο της και αυτός διπλασιάστηκε

Μαρία Μενούνος: Οι γιατροί δεν εντόπισαν τον καρκινικό όγκο της και αυτός διπλασιάστηκε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μαρία Μενούνος: Η ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος και ηθοποιός Μαρία Μενούνος μίλησε για τον καρκίνο στο πάγκρεας και αποκάλυψε ότι διπλασιάστηκε μέσα σε δυο μήνες ενώ οι γιατροί της έλεγαν ότι είναι καλά.
Ο όγκος της Μαρίας Μενούνος «διπλασιάστηκε» σε μέγεθος ενώ οι γιατροί έλεγαν ότι ήταν «καλά» πριν από τη διάγνωση του καρκίνου. Η διάσημη ελληνοαμερικανίδα αποκάλυψε ότι ο καρκινικός όγκος της είχε αρχικά αγνοηθεί από τους γιατρούς – γεγονός που τον έκανε να διπλασιαστεί σε μέγεθος.

Η δημοσιογράφος έχει μιλήσει ανοιχτά για την σοβαρή περιπέτεια με τον καρκίνο του παγκρέατος, από τότε που διαγνώστηκε στο δεύτερο στάδιο της νόσου, τον Ιανουάριο.

Εμφανιζόμενη στο podcast «Not Skinny But Not Fat», η Μαρία Μενούνος – η οποία επί του παρόντος περιμένει το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας – δήλωσε ότι ο όγκος της έγινε σημαντικά μεγαλύτερος από την πρώτη της εξέταση τον Νοέμβριο.

Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία ολόκληρου του σώματος, η οποία οδήγησε τελικά στη διάγνωσή της.

«Όταν βρήκαν τον όγκο στη μαγνητική τομογραφία, είπαν: «Μπορούμε να πάμε πίσω και να πάρουμε τα αρχεία και να δούμε τη σάρωση του Νοεμβρίου; Στοιχηματίζω ότι ήταν εκεί», εξήγησε. «Και ήταν. Σε εκείνο το σημείο ήταν δύο εκατοστά (0,79 ίντσες) και όταν διαπίστωσαν ότι ήταν σχεδόν τέσσερα εκατοστά (1,5 ίντσα), είχε διπλασιαστεί σε μέγεθος μέσα σε δύο μήνες», πρόσθεσε σύμφωνα με το pagesix.com.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X