Show Biz

Μαρίνα GNTM: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση

Μαρίνα GNTM: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μαρίνα GNTM: Η πρώτη ανάρτηση του μοντέλου που συμμετείχε στο γνωστό reality ανέβηκε στο Instagram και ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη του.

Η Μαρίνα Γρηγορίου αποχαιρέτισε χθες του GNTM και εμφανίστηκε στην εκπομπή «Στη Φωλιλά των Κουκου» όπου μίλησε για τη συμμετοχή της στο reality.

Η νεαρή κοπέλα είπε πως έχει πάθει σοκ με τη συμπεριφορά της Ασημίνας και ανέφερε:

«Έχω πάθει σοκ με την Ασημίνα. Η αλήθεια είναι ότι γενικά εγώ κρίνω έναν άνθρωπο από τα μάτια και το βλέμμα του. Λίγο φανταζόμουν πως είναι σαν χαρακτήρας αλλά γενικά πίσω από τις κάμερες και σε εμάς ήταν πολύ καλή, να βοηθήσει, ότι είναι δίπλα μας, ότι δεν έχει κάποια σχέση με τον χαρακτήρα που δείχνουν οι υπόλοιπες “FF” και τελικά στα Q τα δίνει όλα».

Μαρίνα GNTM: Το μήνυμα της στα social media!

H Μαρίνα, αφού ανακοινώθηκε πως αποχωρεί από το GNTM έκανε μια ανάρτηση στο Instagram όπου έγραψε:

«Κάθε τέλος μια νέα αρχή….νιωθω πολύ όμορφα για αυτή την εμπειρία που είχα την τύχη να ζήσω… σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τα ομορφα μηνύματα σας..μου δίνουν απίστευτη χαρά…θα απαντήσω σε όλους ξεχωριστά..❤️Πάντα να χαμογελάτε και να πιστεύετε σε εσάς!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Κάθε τέλος μια νέα αρχή….νιωθω πολύ όμορφα για αυτή την εμπειρία που είχα την τύχη να ζήσω… σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τα ομορφα μηνύματα σας..μου δίνουν απίστευτη χαρά…θα απαντήσω σε όλους ξεχωριστά..❤️Πάντα να χαμογελάτε και να πιστεύετε σε εσάς!❤️❤️❤️ #gntm2019 #gntm

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 1st RunnerUp MISS HELLAS 2018👑 (@marina_grigoriou_) στις

Το εντυπωσιακό κορίτσι με τα υπέροχα μάτια μπορεί να αποχώρησε από το GNTM αλλά αυτό δε σημαίνει πως η ζωή τελειώνει στο reality και θα συνεχίσει να ασχολείται με το μακιγιάζ που είναι η μεγάλη της αγάπη ενώ μπορεί να τη δούμε να κάνει και διάφορες συνεργασίες τόσο στο Instagram όσο και με εταιρείες.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X