Show Biz

«Μένουμε σπίτι»: Η Ελένη Φουρέιρα συγκινεί με το μήνυμα της

«Μένουμε σπίτι»: Η Ελένη Φουρέιρα συγκινεί με το μήνυμα της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Μένουμε σπίτι» είναι το μήνυμα των ημερών και όλοι πρέπει να συμμορφωθούμε με αυτά που μας έχει ζητήσει η κυβέρνηση καθώς είναι για το καλό μας, αλλά και για το καλό των συμπολιτών μας!

Ο κορονοϊός μας έχει θορυβήσει όλους και υπάρχουν πολλοί celebrities, οι οποίοι μέσω των social media μας καλούν να ακολουθήσουμε το μήνυμα «Μένουμε σπίτι» και η τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί κάποια όμορφα λόγια με του κοινό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Και οι άνθρωποι έμειναν σπίτι. Και διάβαζαν βιβλία και άκουγαν και ξεκουράζονταν και γυμνάζονταν και έκαναν τέχνη και έπαιζαν παιχνίδια και μάθαιναν νέους τρόπους για να υπάρχουν. Και άκουσαν ακόμα πιο βαθιά… Κάποιοι διαλογίζονταν, κάποιοι προσεύχονταν, κάποιοι χόρευαν. Κάποιοι συνάντησαν τις σκιές τους. Και οι άνθρωποι άρχισαν να σκέφτονται διαφορετικά. Και οι άνθρωποι θεραπεύτηκαν. Και, χωρίς ανθρώπους που ζουν σε αδαείς, επικίνδυνους, ανόητους και χωρίς καρδιά τρόπους, η γη άρχισε να θεραπεύεται. Και όταν ο κίνδυνος πέρασε και οι άνθρωποι βρέθηκαν και πάλι, πενθούσαν για τις απώλειές τους, έκαναν νέες επιλογές και ονειρεύτηκαν νέες εικόνες και δημιούργησαν νέους τρόπους για να ζήσουν και να θεραπεύσουν τη γη πλήρως, όπως είχαν θεραπευτεί», έλεγε η εικόνα που ανήρτησε η Ελένη Φουρέιρα.

Δείτε την ανάρτηση της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#stayhome #staystrong #staysafe #menoumespiti 🙏🏽

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

Δείτε ακόμη: Χριστίνα Μπόμπα: Τι προτείνει σε όλους όσους μένουν σπίτι

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X