Show Biz

Ντολφ Λούντγκρεν: Παντρεύτηκε στη Μύκονο ο αντίπαλος του Ρόκι…

Ντολφ Λούντγκρεν: Παντρεύτηκε στη Μύκονο ο αντίπαλος του Ρόκι…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ντολφ Λούντγκρεν: Ο Έρωτας χρόνια δεν κοιτά και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα και στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπου ο διάσημος σταρ πέτυχε… διάνα με την εντυπωσιακή και νεότερη σύντροφό του.

Ο γνωστός πρωταγωνιστής παντρεύτηκε στη Μύκονο την κατά 38 χρόνια μικρότερή του σύντροφο.

Ο αντίπαλος του Ρόκι… ντύθηκε γαμπρός στη Μύκονο! Ο «Ιβάν Ντράγκο», Ντολφ Λούντγκρεν, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αρραβωνιαστικιά του, Εμα Κρόκνταλ. Ο 65χρονος Λούντγκρεν εθεάθη να κάνει διακοπές στη Μύκονο με τη σύντροφό του και τις δύο κόρες του, την 27χρονη Αϊντα και την 21χρονη Γκρέτα.

Κατά τη διάρκεια των πολυτελών διακοπών τους η Αϊντα μοιράστηκε στιγμιότυπα στο Instagram από το πάρτι εορτασμού του γάμου του πατέρα της με την Κρόκνταλ. Σε μια φωτογραφία ο Λούντγκρεν και η 27χρονη personal trainer φαίνεται να φορούν και οι δύο βέρα. Το ευτυχισμένο ζευγάρι, το οποίο ήταν ντυμένο στα λευκά, ήταν όλο χαμόγελα. Η φωτογραφία συνοδευόταν από μια λευκή καρδιά και ένα emoji γαμήλιας εκκλησίας, με τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να είναι ταγκαρισμένοι. Ενα βίντεο έδειχνε μια μικρή παρέα ανθρώπων να χορεύουν και να τραγουδούν.

Ο Λούντγκρεν και η Κρόκνταλ ανέβασαν φωτογραφία δίπλα σε μια πισίνα και η λεζάντα έγραφε «Αύριο είναι η μέρα. Μύκονος» με ένα κόκκινο emoji καρδιάς, προϊδεάζοντας για το χαρμόσυνο γεγονός.
Καράτε
Να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε πάνω από 30 ταινίες. Ο Σουηδός πρωταγωνιστής έγινε παγκοσμίως γνωστός ως Ιβάν Ντράγκο, ο αντίπαλος του Ρόκι Μπαλμπόα στο «Rocky IV».
Ήταν, επίσης, πρωταθλητής του καράτε, με 2 dan στην κατοχή του, και έχει υπάρξει προπονητής της Εθνικής Σουηδίας στο καράτε, ενώ έχει υπηρετήσει και στις ειδικές δυνάμεις.

Είχε δουλέψει, ως μπράβος στην Αυστραλία και ως σωματοφύλακας της Γκρέις Τζόουνς, με την οποία έκανε και σχέση.

Πηγή:sportdog.gr/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X