Show Biz

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτύπησε: «Έκανα μία κούρα με ορμόνες και έβγαλα…»

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτύπησε: «Έκανα μία κούρα με ορμόνες και έβγαλα…»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι μία από τις αγαπημένες περσόνες της ελληνικής showbiz. Κάθε φορά που μιλά δημόσια χαρίζει απολαυστικές ατάκες και κάτι τέτοιο συνέβη και χθες το βράδυ.

Ο Λάκης Γαβαλάς μπορεί να έχει δεχτεί δριμύα κριτική κατά καιρούς, όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πόσο έξυπνος άνθρωπος είναι. Διαχειρίζεται τη δημοσιότητα και την καριέρα του όπως μόνο ο ίδιος γνωρίζει και δείχνει να έχει αφήσει πίσω του για τα καλά το δύσκολο παρελθόν.

Αυτή τη φορά ο Λάκης εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της παράστασης “Πετάει Πετάει” στο Θέατρο Χυτήριο. Όπως θα παρατηρήσετε ο Λάκης μοιάζει να “έπαθε” Νίκο Βουρλιώτη, με το καπέλο του στο πλάι και το μουστάκι του να θυμίζει έντονα το γνωστό ράπερ.

Δεν νομίζετε;

Όταν ξεκίνησε δε να μιλάει η αλλαγή στη φωνή του ήταν αρκετά βαριά σε σχέση με ότι έχουμε συνηθίσει. «Είμαι πολύ αντρουά. Έχω αφαιρέσει και μία χορδή δεν μ’ ακούς; Είμαι προς μαγκιά μεριά..», είπε αρχικά με χιούμορ και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Έκανα μία κούρα με ορμόνες για άλλα σημεία και μου βγήκε πάρα πολύ τρίχα και ειδικά στο μουστάκι!».

Δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που αποφασίζει να κάνει θεραπείες και αισθητικές επεμβάσεις που δεν καταλήγουν καλά. Ωστόσο οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε πως όχι μόνο το παραδέχτηκε, αλλά το μόνο επιπλέον που απέκτησε είναι μερικές… τρίχες!

Κουράγιο Λάκη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X