Show Biz

Όσα είπε η Δήμητρα Κατσαφάδου στο The 2night Show

Όσα είπε η Δήμητρα Κατσαφάδου στο The 2night Show
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Δήμητρα Κατσαφάδου ήταν καλεσμένη Τρίτη βράδυ, στην τελευταία εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» η οποία αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, για την  La Vie en Rose, αλλά και για τον «παππού» που λατρεύει τον σκύλο της.

«Η ευτυχία μου είναι ο παππούς. Είναι ένα από τα σκυλιά που έχω και περιμένω το βράδυ να πάω να το αγκαλιάσω. Νιώθω ασφάλεια, αγάπη. Δεν τον νοιάζει τι έχω και αν έχω».

Για την προσωπική της ζωή είπε «Οι άντρες παλιάς κοπής κάνουν δύο βήματα πίσω, σαν να έχουν έναν σεβασμό! Στη δουλειά είμαι δυναμική αλλά στα προσωπικά όχι.

Κάνω λάθος! Ο αδελφός μου είναι ψυχαναλυτής, σου λέει στο ράφι θα μας μείνει αυτή, καταλαβαίνεις. Τους έχω πρότυπα, είναι δυναμικοί και μου λένε να με αγαπάνε πολύ, είναι Μανιάτες. Αλλά δεν είναι και τυχερό λίγο; Αν είναι να έρθει, θα έρθει αλλιώς θα προσπεράσει. Έχω καλό ένστικτο, θα έρθει. Κάτι υπάρχει τώρα, φλερτ έχουμε.

Στα ραντεβού δεν με πάνε στα καλά. Με προσκάλεσε, δεν ήρθε να με πάρει. Εγώ οδηγάω, εγώ βάφομαι, εγώ τα κάνω όλα. Γενικά εγώ πληρώνω!».

«Η ελληνική ψυχή πάλλεται μέσα στις κρέμες και δεν συγκρίνεται με καμία άλλη χώρα. Μου είχαν κάνει πρόταση για το Βέλγιο και αρνήθηκα. Ήθελα να βάλω την ελληνική ψυχή στα προϊόντα. Οι χημικοί είμαστε λίγο αλχημιστές!

Όταν ξεκίνησα την «La Vie en Rose» ήμασταν εγώ και η Αθηνά, δεν είχα να την πληρώσω. Ήμουν με το τεφτέρι σαν τον Ζήκο! Πλέον έχουμε αισίως 50 μαγαζιά και 250 υπαλλήλους, το χαίρομαι. Τώρα η Αθηνά είναι επικεφαλής, διοικεί και έχει από κάτω της 100 άτομα.

Μας τα έσπασαν 2-3 φορές στο μαγαζί. Από τη μια λες έχω κοσμηματοπωλείο και με έκλεψαν. Δεν πήραν λεφτά αλλά τα προϊόντα και τα μεταπούλησαν. Αλλά χαλάλι τους!»

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X