Show Biz

Παπανώτας-Γκαγκάκη έριξαν «χοντρό» τσακωμό

Παπανώτας-Γκαγκάκη έριξαν «χοντρό» τσακωμό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Δημήτρης Παπανώτας και η Κατερίνα Γκαγκάκη έριξαν «τρικούβερτο» καυγά και ο Λιάγκας προσπαθούσε να λειτουργήσει ως πυροσβέστης στο όλο ζήτημα.

Αφορμή για τον τσακωμό των δυο συνεργατών του Γιώργου Λιάγκα ήταν ένα απόσπασμα που έπαιξαν στην εκπομπή, όπου έδειχνε τον Χάρη Βαρθακούρη και τη σύζυγο του, Αντελίνα, να συγκινούνται επειδή μίλησαν στα παιδιά τους ενώ ήταν σε κάποιο ταξίδι για χάρη του παιχνιδιού «Globetrotters».

Αυτό ήταν αρκετό για να ξεκινήσει έντονη λογομαχία μεταξύ της Γκαγκάκη και του Παπανώτα και ακούστηκαν πολλά πράγματα.

https://youtu.be/817Bohzg0dE

Ο Παπανώτας είπε πως δεν πρέπει να λέει κάποιος πως δουλεύει για τα παιδιά του όταν λιάζεται σε κάποια παραλία και πως η συγκίνηση δεν είναι αναγκαία ενώ η Κατερίνα θέλησε να στηρίξει τη συγκίνηση που ένιωσαν οι άνθρωποι και ο Λιάγκας συμφώνησε μαζί της. Δεν έχει σχέση το επάγγελμα που κάνει κάποιος, η συγκίνησ παραμένει η ίδια όταν μιλάει με τα παιδιά του.

Και μετά τα πράγματα φούντωσαν καθώς η Γκαγκάκη πέταγε ατάκες του τύπου «Που το ξέρεις» και ο Δημήτρης φανερά «φουντωμένος» ξέσπασε και έγινε χαμός!

Ο ένας υποστηρίζει πως υπάρχουν κακές και καλές μανάδες και πως οι καλές μανάδες δε βγαίνουν κάθε βράδυ για να δείξουν τη νέα τους τσάντα ενώ η Γκαγκάκη θεωρεί πως όλες οι μανάδες κάνουν αυτό που μπορούν και δεν έχει σχέση το αν βγαίνουν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X