Show Biz

Περρής για Μένιο Φουρθιώτη και Ριχάρδο: «Ντροπή! Όλοι ξέρουμε ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε όταν δεν διωκόταν ο Ριχάρδος»

Περρής για Μένιο Φουρθιώτη και Ριχάρδο: «Ντροπή! Όλοι ξέρουμε ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε όταν δεν διωκόταν ο Ριχάρδος»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Χαμός γίνεται στα social media μετά τη σύλληψη του ενεχυροδανειστή Ριχάρδου για λαθρεμπόριο χρυσού.

Από χθες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου βίντεο από την εκπομπή «Apokaliptika Live», όταν ο επιχειρηματίας ήταν προσκεκλημένος του Μένιου Φουρθιώτη στο Epsilon, αλλά και φωτογραφία των δύο ανδρών, που όπως φαίνεται διατηρούσαν φιλική σχέση.

Θέση για τα όσα λέγονται πήρε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Βαγγέλης Περρής, ο οποίος πολλές φορές έχει κοντραριστεί με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Είναι γνωστό πως οι δύο τους δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις και ο Β. Περρής σατίριζε τον Μ. Φουρθιώτη, με τον δεύτερο να απαντάει πολλές φορές μέσα από την εκπομπή του.

Ο Β. Περρής ανέβασε λοιπόν, μια φωτογραφία του Ριχάρδου και του Μένιου Φουρθιώτη στο Instagram και έγραψε:

«Ντροπή! Κάποιοι παίρνουν αφορμή από τις πρόσφατες εξελίξεις και συνοδεύουν τη φώτο με φατσούλες που γελάνε και σχόλια. Όλοι ξέρουμε ότι τραβήχτηκε σε εποχή που δεν υπήρχε τίποτε ενώπιον του Ριχάρδου και αποτυπώνει απλώς τη συνάντηση δύο συνεργατών. Αυτά γιατί αγαπάμε την αλήθεια».

Να σημειώσουμε, ότι σήμερα το πρωί ο Αλέξης Κούγιας στον ΣΚΑΙ, επισήμανε ότι ο πελάτης του, Μένιος Φουρθιώτης, δεν έχει καμία εμπλοκή με το κύκλωμα… και ότι οι συνομιλίες που έχει η αστυνομία, αφορούν την διαφήμιση του ενεχυροδανειστή Ριχάρδου στο «Ε»…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X