Show Biz

Πέτρος Κωστόπουλος: Σαντουιτσάς και ντελιβεράς

Πέτρος Κωστόπουλος: Σαντουιτσάς και ντελιβεράς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Επιτέλους ο Πέτρος Κωστόπουλος βρήκε αυτό που του ταιριάζει. Ανοίγει κατάστημα με σάντουιτς και θα κάνει ντελίβερι. Αν θα οδηγεί παπάκι και θα παραδίδει το σαντουιτσάκι στην πόρτα του σπιτιού σας δεν το μάθαμε ακόμα. Αλλά γιατί όχι; Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή.

Πάντως, ένα νέο, φιλόδοξο project (για να χρησιμοποιήσουμε λέξεις αγαπημένες στον Πέτρο) βρίσκεται στα χέρια του άλλοτε ισχυρού εκδότη, Πέτρου Κωστόπουλου.
Πρόκειται για μια δοκιμασμένη επιχειρηματική συνταγή που ευδοκιμεί τα χρόνια της κρίσης, ενδεχομένως και από τις ελάχιστες που μακροημερεύουν, δεδομένων των συνθηκών. Αφορά στον κλάδο της εστίασης που επιδεικνύει αξιοθαύμαστη σταθερότητα μέσα στην κρίση και έχει κεντρίσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον του εκδότη-δημοσιογράφου.

Σύμφωνα λοιπόν με πρόσωπα που ξέρουν απέξω και ανακατωτά την αγορά του Κολωνακίου, ο Πέτρος Κωστόπουλος φέρεται να συμφώνησε με τον επιχειρηματία Γιάννη Μαλούχο στο να ανοίξουν παρέα ένα κυριλέ σαντουιτσάδικο επί της οδού Καψάλη, το οποίο θα εξυπηρετεί τα γραφεία των γύρω εταιριών – που δεν και λίγα, εδώ που τα λέμε.
Περιποιημένα “american style sandwiches” με επιλεγμένα υλικά και καφές αρίστης ποιότητας θα σερβίρονται στο όρθιο στους πελάτες ή θα αποστέλλονται ντελίβερι στους εργαζομένους και στους κατοίκους της περιοχής.

Το κατάστημα που θα ανοίξει το σαντουιτσάδικο ο Πέτρος Κωστόπουλος

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X