Show Biz

Πέτρος Κωστόπουλος: Τι απάντησε όταν ρωτήθηκε για το νέο σύντροφο της Τζένης Μπαλατσινού, Βασίλη Κικίλια; (video)

Πέτρος Κωστόπουλος: Τι απάντησε όταν ρωτήθηκε για το νέο σύντροφο της Τζένης Μπαλατσινού, Βασίλη Κικίλια;  (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Late night με Πέτρο Κωστόπουλο γίνεται και χωρίς να βρίσκεται στη θέση του παρουσιαστή. Ομολογουμένως η εικόνα του Γιώργου Λιάγκα στη συγκεκριμένη θέση, όταν στο πλατό βρίσκεται ο Πέτρος Κωστόπουλος ξένισε αρκετούς από το τηλεοπτικό κοινό, όπως και του γράφοντος.

Παρόλα αυτά οι δύο single πλέον άντρες μίλησαν για πολλά θέματα, με τα προσωπικά να μην ξεφεύγουν από το “τραπέζι”. Όταν λοιπόν ο παρουσιαστής ζήτησε από τον καλεσμένο του να μιλήσει για την τέως σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού και πώς του φαίνεται ο νέος της σύντροφος, Βασίλης Κικίλιας, εκείνος δεν δίστασε να απαντήσει.

«Βαριέμαι να μιλάω για την Μπαλατσινού! Πέρασαν τέσσερα χρόνια, κάνω την ζωή μου, κάνει την ζωή της, είμαστε δύο άνθρωποι που έχουμε τρία παιδιά. That’s all, μην ξαναγυρίζουμε πίσω», εξομολογήθηκε  και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το νέο της σύντροφο: «Κι εγώ τι να πω; Να κάνω σχόλιο; Αυτά τα πράγματα είναι τα πιο φυσιολογικά. Ένα ζευγάρι είναι μαζί, μετά παύει να είναι μαζί και μετά ο καθένας φτιάχνει τη ζωή του. Από εκεί και πέρα, ξέρω πως διαχειρίζεται η Τζένη το θέμα με τα παιδιά, μιλάμε».

Δείτε το βίντεο.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=PLI1hKOML0E]

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X