Show Biz

Ρούλα Κορομηλά: Το «καρφί» μετά τις δηλώσεις της Μπάρμπα

Ρούλα Κορομηλά: Το «καρφί» μετά τις δηλώσεις της Μπάρμπα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ρούλα Κορομηλά έδωσε συνέντευξη πριν από λίγο καιρό στον Νίκο Χατζηνικολάου και εξέφρασε την άποψη της για τα νέα παιδιά που βρίσκονται στο χώρο της τηλεόρασης και οι δηλώσεις δεν άρεσαν πολύ στη Βάνα Μπάρμπα.

Η ηθοποιός μιλώντας σε εκπομπή είπε πως θα έπρεπε η Ρούλα Κορομηλά να είναι πιο γενναιόδωρη και να μην ξεχνά τι έκανε εκείνη στο παρελθόν. Μετά από τις δηλώσεις της Βάνας, η Ρούλα έκανε μια ανάρτηση στο Instagram όπου έγραψε:

«Γούστο μου και καπέλο μου! Δεν είμαι ο άνθρωπος που αδιαφορεί για τη γνώμη των άλλων αλλά καμιά φορά το μόνο που πρέπει να ακούμε είναι η φωνή της καρδιάς μας κι αυτό που προστάζει η ψυχή μας! Μην το βάζετε κάτω, μην παραιτείστε», και από ότι φαίνεται αυτή είναι η απάντηση της σε όλα όσα έχουν ακουστεί.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

«Γούστο μου και καπέλο μου!» Δεν είμαι ο άνθρωπος που αδιαφορεί για τη γνώμη των άλλων αλλά καμιά φορά το μόνο που πρέπει να ακούμε είναι η φωνή της καρδιάς μας κι αυτό που προστάζει η ψυχή μας! Μην το βάζετε κάτω, μην παραιτείστε! #i_am_roula #beyourself #selfconfidence #love #hapiness

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Koromila (@roulakoromila) στις

Δείτε ακόμη: Βάνα Μπάρμπα: Τα «βάζει» με την Κορομηλά

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X