Show Biz

Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης για ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης για ξυλοδαρμό της συντρόφου του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο λαϊκός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη για ξυλοδαρμό της συντρόφου του. Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής και η Βαρβάρα Κίρκη να καταγγέλλει τον τραγουδιστή για ξυλοδαρμό.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν το μεσημέρι έξω από χαρτοπαικτική λέσχη στους Αμπελόκηπους και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου, εκεί όπου υποβλήθηκε η μήνυση σε βάρος του.

Στο αστυνομικό τμήμα ο τραγουδιστής υπέβαλε, επίσης, μήνυση στη σύντροφό του για ψευδή καταμήνυση.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει οδηγηθεί στο κρατητήριο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, όπου και θα παραμείνει, και αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Η σχέση Αδαμαντίδη-Κίρκη

Η εντυπωσιακή Βαρβάρα Κίρκη τράβηξε αμέσως το βλέμμα του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή κατά τη διάρκεια της πρώτης τους συνάντησης.

Σύντομα αναπτύχθηκε ανάμεσά τους μια δυνατή φιλία, ενώ στην πορεία οι δυο τους ήρθαν κοντά και οι κοινές τους (διακριτικές) εμφανίσεις ήταν όλο και πιο συχνές. Η φιλόζωη καλλονή απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας.

Σημειώνεται ότι το περασμένο έτος, ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε αποκαλύψει σε τηλεοπτική συνέντευξή του πως είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του εδώ και 20 χρόνια, χωρίς όμως να έχουν πάρει διαζύγιο: «Τώρα σκέφτομαι να πάρω. Ίσως τώρα χρειάζεται» είχε πει χαρακτηριστικά, υπονοώντας ότι έχει ανοίξει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X