Show Biz

Συνεργάτιδα της Ρίκας Βαγιάνη εξομολογείται: «Ο καρκίνος ξεκίνησε από τον πνεύμονα»

Συνεργάτιδα της Ρίκας Βαγιάνη εξομολογείται: «Ο καρκίνος ξεκίνησε από τον πνεύμονα»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου της φίλοι και συνεργάτες της μιλούν στις εκπομπές ή μέσω social media για τον άνθρωπο Ρίκα Βαγιάνη δίνοντας υπόσχεση πως κάποια στιγμή θα ξανά βρεθούν. Στην εκπομπή Splash μίλησε πρώην συνεργάτιδά της Μαίρη Παναγάκου.

Η chef η οποία συνεργαζόταν με την παρουσιάστρια επί 10 χρόνια στην ΕΡΤ μοιράστηκε με τους τηλεθεατές πολλές ιστορίες από τη συνύπαρξή τους, μίλησε για τη μάχη που έδινε η Ρίκα με τον καρκίνο και εξήγησε και από πού πήρε το ψευδώνυμό της.

«Μόνο καλά έχω να θυμάμαι. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος η Ρίκα! Ερχόταν στο κανάλι με αγκαλιές λουλούδια που έπαιρνε από παιδιά στα φανάρια για να βοηθήσει και μας τα μοίραζε…. Ένας καταπληκτικός άνθρωπος με ανήσυχο πνεύμα, αυτό ήταν! Καλόκαρδη, καλόψυχη. Τα είχε όλα σε υπερθετικό βαθμό…», ανέφερε η Μαίρη Παναγάκου τη στιγμή που θυμόταν… «μετά που της ήρθε η αρρώστια και πήγε στην Αυστραλία μου έλεγε αν έχω να της δώσω συνταγές για τώρα που έγινε νοικοκυρά».

Τέλος, η επί χρόνια συνεργάτιδα της Ρίκας Βαγιάνη αποκάλυψε από πού ξεκίνησε η αρρώστια καθώς και ότι όλοι ήλπιζαν στο θαύμα «Κάπνιζε πολύ και ο καρκίνος ξεκίνησε από τους πνεύμονες! Μέχρι την τελευταία στιγμή ελπίζαμε σε θαύμα κι ας ξέραμε πως δεν υπάρχει».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X