Show Biz

«Βόμβα» από τον Νίκο Καρβέλα! Ετοιμάζεται για νέο γάμο

«Βόμβα» από τον Νίκο Καρβέλα! Ετοιμάζεται για νέο γάμο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Βόμβα» ετοιμάζεται να «πυροδοτηθεί» στην ελληνική showbiz, αφού ενδέχεται να είμαστε μπροστά σε έναν νέο γάμο του Νίκου Καρβέλα, ανεβαίνοντας για τρίτη φορά τα σκαλιά, πέντε χρόνια μετά το διαζύγιό του με την Αννίτα Πάνια.

Ο γνωστός τραγουδοποιός έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές με την προσωπική του ζωή, αν και επιχειρεί πάντοτε να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Οι δύο γάμοι με την Άννα Βίσση και την Αννίτα Πάνια κέντριζαν διαρκώς το ενδιαφέρον, αν και δεν έμελλε να κρατήσουν για πάντα, με τον Καρβέλα όμως να αποκτά δύο παιδιά, την 38χρονη σήμερα Σοφία και τον 13χρονο Ανδρέα.

Έτοιμος για το μεγάλο «βήμα» για ακόμη μια φορά

Ο δημοφιλής μουσικός στα 70 του χρόνια, όμως, παραμένει… ακμαιότατος και φαίνεται πως είναι έτοιμος για έναν τρίτο γάμο, αυτή την φορά με την 32χρονη τραγουδίστρια, Έλενα Φερεντίνου, όπως μας ενημερώνει το «Yes Magazine». Η ίδια, άλλωστε, κυοφορεί το τρίτο του παιδί και το ζευγάρι δείχνει ευτυχισμένο.

Μπορεί να έχουν διαφορά 38 ετών, αλλά ο έρωτας… χρόνια δεν κοιτά. Η σχέση τους είχε αρχίσει να γίνεται γνωστή το 2019, όταν και δημοσιεύθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες και με την πάροδο των χρόνων ερωτεύονται ακόμη περισσότερο, αποφασισμένοι να προχωρήσουν και στο επόμενο «βήμα», ολοκληρώνοντας την ευτυχία τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X