Κοινωνία

Σοκαριστικό: Νέα επίθεση με καυστικό υγρό σε γυναίκα (vid)

Σοκαριστικό: Νέα επίθεση με καυστικό υγρό σε γυναίκα (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Καυστικό υγρό -Σύμφωνα με το MEGA, μια γυναίκα που περπατούσε στην οδό Ηπείρου στην Κυψέλη δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άτομο, ο οποίος της τοποθέτησε στο πρόσωπο ένα πανί που ήταν ποτισμένο με καυστικό υγρό.

Ο δράστης στη συνέχεια εξαφανίστηκε, ενώ η άτυχη 25χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ειδικότερα, μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση -που ξυπνά μνήμες από το περιστατικό με την άτυχη Ιωάννα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης ήταν άνδρας ο οποίος φέρεται να έστησε καρτέρι στην γυναίκα κοντά σε εκκλησία επί της οδού Ηπείρου, στις 11 του μήνα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας φέρεται να πλησίασε τη γυναίκα κρατώντας στο χέρι του ένα πανί με καυστικό υγρό.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο δράστης ακούμπησε στο πρόσωπο την γυναίκα προκαλώντας της τραύματα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το οποίο αναμένεται σήμερα να πάρει εξιτήριο προκειμένου στη συνέχεια να καταθέσει στους αστυνομικούς.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει από την Ασφάλεια Αθηνών τι είδους ήταν το καυστικό υγρό με το οποίο επιτέθηκε ο άγνωστος άνδρας στην γυναίκα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι τα τραύματα που δέχθηκε η γυναίκα από το καυστικό υγρό δεν είναι τόσο σοβαρά όσο αυτά που υπέστη η άτυχη Ιωάννα που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι από την 36χρονη Έφη, για την οποία ο εισαγγελέας έχει ζητήσει να οδηγηθεί σε δίκη.

Επίθεση με βιτριόλι: Είχα αρρωστημένη εμμονή με την Ιωάννα -Δεν αποδέχθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X