Ελλάδα

Σπίτι μικρό… μόνο στα «χαρτιά»! Έτσι το αλλάζετε με ένα υλικό!

Σπίτι μικρό… μόνο στα «χαρτιά»! Έτσι το αλλάζετε με ένα υλικό!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο eretikos.gr σας το έχει… πει και σας το έχει ξαναπεί! Το παν στο σπίτι είναι η διακόσμηση. Και παρόλο που τα μικροσκοπικά διαμερίσματα είναι για πολλούς μεγάλος βραχνάς, δεν υπάρχει κανένας λόγος αυτό να σας καταβάλει.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να τα κάνετε να δείχνουν μεγαλύτερα και να είναι πιο χρηστικά.

Η κουρτίνα είναι ένα υλικό που μπορεί να σας βοηθήσει αρκετά και να κάνει το μικρό σας διαμέρισμα να δείχνει μεγάλο ενώ η σωστή χρήση της κουρτίνας θα κάνει τον χώρο να σας να δείχνει και τακτοποιημένος.

Ιδιωτικότητα του χώρου στο σπίτι

Τα μικρά διαμερίσματα συνήθως αποτελούνται από ενιαίους χώρους που δεν δίνουν τη δυνατότητα ιδιωτικών στιγμών για τους ιδιοκτήτες.

Καταπληκτικό παιδικό δωμάτιο εύκολα και… μόνοι σας! 12 φανταστικές λύσεις! video

Οι κουρτίνες και η σωστή τοποθέτησή τους μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε κάποιες πιο ιδιωτικές γωνιές μέσα στον χώρο για συγκεκριμένους σκοπούς.

σπίτι

Μια γωνιά ανάγνωσης, χαλάρωσης και περισυλλογής μπορεί να δημιουργήσουν οι κουρτίνες σ’ έναν μικρό χώρο. Με τα κατάλληλα αντικείμενα, όπως φωτιστικό, καναπές, πολυθρόνα αλλά και φυτά εσωτερικού χώρου θα δώσουν την αίσθηση ενός ξεχωριστού δωματίου στον χώρο.

Έξυπνη αποθήκευση στο σπίτι

Σ’ ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα οι έξυπνες λύσεις αποθήκευσης κάνουν τον χώρο να δείχνει μεγαλύτερος μεγιστοποιώντας έτσι τα τετραγωνικά μέτρα.

Σπιτι… αλλαγμένο με 20 απλές, εντυπωσιακές κι εύκολες ιδέες διακόσμησης! video

Μπορείτε να αφιερώσετε ένα τοίχο με σκοπό να αποθηκεύσετε ρούχα αλλά και αντικείμενα πρώτης ανάγκης χωρίς όμως να είναι εμφανή στον χώρο.

σπίτι

Ράφια και κρεμάστρες αλλάζουν το σπίτι!

Θα δημιουργήσουν μια οπτική ακαταστασία αλλά και μια βαβούρα στο μάτι.

Διακοσμήστε το σπιτι σας σύμφωνα με το ζώδιό σας

Η λύση, σύμφωνα και με το spirossoulis.com, είναι να «κρύψετε» όλη αυτή την ακαταστασία με μια κουρτίνα ενώ θα σας κάνει να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης.

Με λίγα λόγια… όρεξη να έχετε και φαντασία και με απλά υλικά -και κυρίως οικονομικά- το σπίτι σας μπορεί να αλλάξει “πρόσωπο”!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X