Media

Survivor 2021: Σαματάς στο συμβούλιο

Survivor 2021: Σαματάς στο συμβούλιο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Survivor 2021 χωρίς σαματά και τσακωμούς δε γίνεται και οι παίκτες των δυο ομάδων που έχουν δημιουργηθεί, είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν τόσο στα αγωνίσματα όσο και στις λεκτικές μάχες καθώς δεν έχουν σταματήσει να τα βάζουν ο ένας με τον άλλον!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Η μπλε ομάδα ηττήθηκε στο αγώνισμα που παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο (8/2) και για μια ακόμη φορά κλήθηκε να ψηφίσει ένα πρόσωπο από την ομάδα για να τεθεί ως υποψήφιος προς αποχώρηση.

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου που γίνεται στον Άγιο Δομίνικο, είδαμε τους Τριαντάφυλλο και Άννα Μαρία Βέλλη να λογομαχούν καθώς ο τραγουδιστής θεώρησε ότι η Youtuber τον έβρισε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, αλλά η ίδια είπε πως κάτι τέτοιο συνέβη και παρενέβη ο Αλέξης Παππάς ο οποίος ξεκίνησε να αναφέρεται και σε άλλα σκηνικά, με αποτέλεσμα να βάζει φιτιλιές και να προκαλεί εντάσεις. Μάλιστα, είδαμε και μια προσπάθεια της κόκκινης ομάδας να επισημαίνει πως η συμπεριφορά του Δημήτρη Μακρόπουλο ήταν άκρως αντιαθλητική επειδή φώναζε αλλά οι μπλε τον υποστήριξαν λέγοντας πως αυτό είναι το παιχνίδι.

Αφού τα είπαν, ήρθε η στιγμή της ψηφοφορίας και οι Μπλε ψήφισαν την Ελευθερία Ελευθερίου ως την πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση!

Survivor 2021

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Φώτης Καφαράκης: Δήλωση γενικού διευθυντή Ενημέρωσης ΕΡΤ για Ικαρία

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X