Σχόλια

Αντώναρος για Γεραπετρίτη: Εχει γονίδια δικτατορικής αντίληψης

Αντώναρος για Γεραπετρίτη: Εχει γονίδια δικτατορικής αντίληψης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι απλώς σκληρή η γλώσσα που χρησιμοποιεί ο Ευάγγελος Αντώναρος για τον Γιώργο Γεραπετρίτη. Είναι ότι πιο απαξιωτικό πολιτικά να υποστηρίξει ότι έχει γονίδια δικτατορική αντίληψης.

Ορμώμενος ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του Κώστα Καραμανλή από την πρωτοφανή δήλωση του υπουργού Επικρατείας του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι τα sms και η απαγόρευση της βραδινής κυκλοφορίας έχουν “παιδαγωγικό και συμβολικό χαρακτήρα” τον κονιορτοποιεί κυριολεκτικά.

Και δικαιολογημένα αφού η αναφορά του Γιώργου Γεραπετρίτη στον έλεγχο και τη στέρηση της ελευθερίας των πολιτών είναι η ακραία ολοκληρωτική δήλωση που έχει γίνει από μέλος της κυβέρνησης.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος τον χαρακτηρίζει επίσης «σκοτεινό άνθρωπο που κανείς δεν ξέρει από που και πως μας προέκυψε.»

Ολόκληρη η πολύ σκληρή ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου

Aυτόν τον σκοτεινο άνθρωπο που κανείς δεν ξερει απο που και πως μας προέκυψε — αλλα τον έκανε Υπουργό Επικρατειας θα τον πληρωσει ακριβα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οχι ότι με πολυνοιάζει. Αντίθετα. Αλλα πρέπει να έχεις γονίδια “δικτατορικης αντιληψης” για να ισχυρίζεσαι ανερυθρίαστα ότι τα sms και η απαγόρευση της βραδινής κυκλοφοριας έχουν “παιδαγωγικό και συμβολικό χαρακτήρα”.
Τώρα αποκαλύπτονται — πέρα από κάθε αμφιβολία — οι πραγματικες προθέσεις αυτής της άθλιας κυβέρνησης και του θρασύτατα ανέμελου Πρωθυπουργου της: Θελουν να χειραγωγησουν τους Ελληνες. Να τους βαλουν τα δυό πόδια σ ένα παπούτσι. Να τους περιστείλουν το αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα άρνησης, ανυπακοής και δημοκρατικής αντίδρασης.
Λεω λοιπόν:
Επειδή δεν έχω αποφάσίσει να εκχωρήσω σε κανενα Μητσοτάκη, σε κανενα Γεραπετριτη, σε κανένα Χρυσοχοιδη το δικαίωμα να με “παιδαγωγήσει” απο σήμερα δεν πρόκειται να στέιλω κανένα κανονικο sms. ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ.ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X