Σχόλια

Νίκος Κοτζιάς για κυβέρνηση: Να τους διώξουμε-Είναι κυνικά ανίκανοι, ανεύθυνα επικίνδυνοι, πιστοί στη διαπλοκή

Νίκος Κοτζιάς για κυβέρνηση: Να τους διώξουμε-Είναι κυνικά ανίκανοι, ανεύθυνα επικίνδυνοι, πιστοί στη διαπλοκή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι γνωστό στους παροικούντες την πολιτική και δημοσιογραφική Ιερουσαλήμ πως ο Νίκος Κοτζιάς λέει τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, όσο σκληρή γλώσσα κι΄ αν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει. Το κάνει και αυτή τη φορά επιτιθέμενος με σφοδρότητα στους άριστους της κυβέρνησης και καλεί τους πολίτες να διώξουν τους «κυνικά ανίκανους, ανεύθυνα επικίνδυνους, πιστούς στη διαπλοκή».

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και επικεφαλής της Κίνησης ΠΡΑΤΤΩ, «καρφώνει» σε ανάρτησή του στο twitter την κυβέρνηση Μητσοτάκη, που δύο χρόνια τώρα, «αυταρχικά οδηγούν την ελληνική κοινωνία στην παρακμή και στη συρρίκνωση», όλων των κοινωνικών παροχών, «της υγείας, της οικονομίας, της μόρφωσης, των δικαιωμάτων», με νομοσχέδια- ταφόπλακα για τους Έλληνες πολίτες. Ο πρώην ΥΠΕΞ συμπληρώνει, ότι η κυβέρνηση των «αρίστων» οδηγεί «και την πατρίδα στην υποταγή σε τρίτους».

Σε οργισμένη ανάρτηση, ο ίδιος γράφει πως πρόκειται για «κυνικά ανίκανους, ανεύθυνα επικίνδυνους, πιστούς στη διαπλοκή», και καταλήγει σε ηχηρό μήνυμα, πως «πρέπει να φύγουν, να τους διώξουμε».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Κοτζιά

«Κυνικά ανίκανοι, ανεύθυνα επικίνδυνοι, πιστοί στη διαπλοκή, αυταρχικά οδηγούν την ελληνική κοινωνία στην παρακμή και στην συρρίκνωση της υγείας, της οικονομίας, της μόρφωσης, των δικαιωμάτων και την πατρίδα στην υποταγή σε τρίτους. Πρέπει να φύγουν, να τους διώξουμε».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X