Επιλογές

Οργισμένη φίλη της οικογένειας Φύτρου ή μήπως τρολ τυμβωρύχος;

Οργισμένη φίλη της οικογένειας Φύτρου ή μήπως τρολ τυμβωρύχος;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είδα τον τίτλο της επιστολής της φίλης της οικογένειας Φύτρου «Ακου να σου πω Αλέξη, τώρα που έθαψα τους νεκρούς μου», αλλά αρνήθηκα να διαβάσω το κείμενο. Κακώς. Τη διάβασα ύστερα από την παρέμβαση της μητέρας και συζύγου των αδικοχαμένων.

Η Βαρβάρα Βουκάκη με περίσσια ψυχική μεγαλοσύνη απευθύνεται στα ΜΜΕ λέγοντας «θα σας παρακαλέσω να μην αναδημοσιεύετε απόψεις, περιγραφές και άλλα κείμενα που δεν προέρχονται από εμένα και μιλούν εξ ονόματός μου ή της οικογένειάς μου».
Πολύ ευγενικά διαχωρίζει τη θέση της από την οικογενειακή φίλη Αννίτα Π. (αλήθεια τι φοβάται και δεν αναφέρει το όνομά της;),  που υποτίθεται (θα εξηγήσω γιατί λέω υποτίθεται) ότι δημοσίευσε μία οργισμένη επιστολή εναντίον του Αλέξη Τσίπρα τον οποία θεωρεί προσωπικά υπεύθυνο για την απώλεια των φίλων της.

Η Επιστολή δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο The President του Γιώργου Μουρούτη στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά.

Διαβάζοντας λοιπόν το κείμενο της πονεμένης, αγανακτισμένης και οργισμένης φίλης της οικογένειας Φύτρου, της Ανίτας Π., πέφτω από τα σύννεφα.

Δεν μπορεί λέω, δεν είναι δυνατόν πονεμένη, οργισμένη και αγανακτισμένη γυναίκα να γράψει αυτό το πολιτικό μανιφέστο για να καταγγείλει τον Αλέξη και μάλιστα να το κάνει για να τον κατακεραυνώσει για την ευθύνη που θεωρεί πως έχει για τον θάνατο των οικογενειακών της φίλων.

Οι ψύχραιμοι (παρακαλώ όχι τα τρολ και οι φανατικοί των δύο πλευρών) διαβάστε το κείμενο το οποίο αρχίζει αποκαλώντας τον Τσίπρα ψευτόμαγκα. Δηλαδή μία πονεμένη γυναίκα ξεκινάει την επίθεση με αυτή τη φράση:  «Το παίζεις ψευτόμαγκας γιατί υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ – πολίτες – πολιτικοί που περιμένουν, ως είθισται από αρχαιοτάτων χρόνων, να ταφούν οι νεκροί τους για να σου απαντήσουν.»

Και συνεχίζει η πονεμένη γυναίκα με ένα πολιτικό μανιφέστο που καμία σχέση δεν έχει με τον πόνο για τον θάνατο των αγαπημένων της φίλων. Δεν έχει συναίσθημα, ούτε οργή. Είναι ένα κακογραμμένο πολιτικό κείμενο. Διαβάστε λοιπόν τη συνέχεια:

«Άκου λοιπόν Αλέξη,
Από σήμερα εσύ κ οι όμοιοί σου είστε εχθροί μου.
Προσωπικοί εχθροί μου, όχι της χώρας. Δικοί μου εχθροί.
ΟΧΙ γιατί είπες τερατώδη ψέμματα σ έναν βασανισμένο λαό για να αρπάξεις την εξουσία
ΟΧΙ γιατί έριξες τη χώρα στο γκρεμό την ώρα που απέφευγε το χείλος του
Όχι γιατί μου πρότεινες το βράδυ των εκλογών από το μπαλκόνι σου, ή να με τελειώσεις ή να σε τελειώσω
ΟΧΙ γιατί έκανες στροφή στον «κυβερνητισμό» !!! 360ο μοιρών στροφή, μόνο αυτή έμαθες στο Πολυτεχνείο
ΟΧΙ γιατί μισείς τη μεσαία τάξη που σε γέννησε και σε εξέθρεψε κηφήνα – αμπελοφιλόσοφο
ΟΧΙ γιατί συνθλίβεις κάθε παραγωγική δύναμη που σπρώχνει τη χώρα προς τα πάνω
ΟΧΙ γιατί ελέγχεις όλες τις διακριτές εξουσίες ως άλλος δικτατορίσκος
ΟΧΙ γιατί μισείς την ελεύθερη γνώμη και προσπαθείς συνειδητά για την εξόντωση όσων διαφωνούν
ΟΧΙ γιατί έδωσες σύνθημα στα φιλαράκια σου για πλιάτσικο στη δημόσια ζωή της χώρας
ΟΧΙ γιατί πουλάς Τιμαλφή – Ιερά κ Όσια και γίνεσαι ο ικανότερος σφουγγοκωλαριος όλων των εποχών
ΟΧΙ γιατί χαϊδεύεις τη βία κ τους νταβαντζηδες της για να γαλουχήσεις με δηλητήριο τη νέα γενιά
ΟΧΙ γιατί με αναγκάζεις να φυγαδεύσω τα παιδιά μου από τη χώρα
ΟΧΙ γιατί άφησες ανθρώπους να καούν στο βωμό της ασχετοσύνης σου»

Και στη συνέχεια η πονεμένη και οργισμένη φίλη εξηγεί γιατί θεωρεί προσωπικό της εχθρό τον Αλέξη Τσίπρα. Μήπως γιατί του καταλογίζει την πλήρη ευθύνη για τον θάνατο των φίλων της; Οχι κυρίως και πρωτίστως. Αλλά για πολλούς άλλους πολιτικούς λόγους. Και πρώτα και κύρια γιατί την έκανε να ντρέπεται σαν κόρη ΕΑΜίτη… Ελεος Αννίτα Π.

«Αλλά γιατί ….

μ έκανες να ντρέπομαι για τον τρόπο που μεγάλωσα στο σπίτι ενός αριστερού ΕΑΜίτη που, αμούστακος ακόμη, έτρεξε πίσω από τον Άρη. Πίστεψε σ έναν καλύτερο – δίκαιο κόσμο… πολέμησε … έχασε … διδάχτηκε.
Ντρέπομαι να πω αυτό που άλλοτε καυχιόμουν και ηλπιζα να το διδάξω στα παιδιά μου, τώρα που μεγαλώνουν σ έναν στρεβλό κόσμο.
Ντρέπομαι να πω πως έχω ήθος, ηθική, ανθρωπιά, αλληλεγγύη, ταπεινότητα, αξίες της αριστεράς με τις οποίες πορεύτηκα κ έγινα 50 χρόνων.
Για να έρθεις εσύ και να ντραπώ. Πολύ. Και να μην ξέρω τι να πω στα παιδιά μου.
Ξέρεις Αλέξη; (παρακαλώ προσέξτε ιδιαίτερα την επόμενη φράση της κόρης ενός ΕΑΜίτη)
Υπήρξαν μεγάλοι Έλληνες πολιτικοί που μαζί, με τον πατέρα μου κ όσους έζησαν εμφύλιο, έκατσαν και έφτιαξαν μια δημοκρατία. Με κόπο κ πόνο είναι η αλήθεια … Μια δημοκρατία που σου επέτρεψε να εκλεγείς, εσυ και οι όμοιοί σου.
Και ήρθες για να ανασύρεις από την ψυχή του Έλληνα τα πιο ταπεινά του ένστικτα, αυτά που μπορείς να αναγνωρίσεις καλά και να τα ελέγξεις.
Εμφύλιος λοιπόν;
Τελείωσες την κοινή λογική, θα τελειώσεις και τη δημοκρατία;
Σε μια ύστατη προσπάθεια να καταλαγιάζω το θυμό μου και να φανώ αντάξια του δημοκράτη πατέρα μου, σου ζητώ εκλογές. Τώρα, όχι όποτε σε βολέψει.
Να κριθείς δημοκρατικά από το λαό. Για τις προθέσεις, τις πράξεις, τα λάθη κ τις παραλείψεις σου. Για την κυβέρνηση σου. Για τους συνεργάτες σου.
Δημοκρατικά από το λαό.
Αλλιώς, δεν μου αφήνεις άλλο περιθώριο από την προτροπή σου: ή να με τελειώσεις ή να σε τελειώσω.
Από σήμερα εχθρός μου λοιπόν, ο ΠΘ της χώρας μου. Προσωπικός εχθρός μου.
Το οφείλω. Στα δυο ξανθά αγγελούδια που έθαψα σήμερα.
Το οφείλω. Στο τελευταίο άδειο βλέμμα της ΜΑΝΑΣ τους, πριν αποσυρθεί από τα εγκόσμια για πάντα.

Αννίτα Π.
Ντροπιασμένη
Αηδιασμένη
Άοπλη στρατιώτης της δημοκρατικής λογικής

Ε, λοιπόν η ντροπιασμένη και αηδιασμένη Αννίτα Π. φτάνει μέχρι του σημείου μέσα στον πόνο της για τον χαμό των φίλων να (άκουσον, άκουσον) να ζητήσει ακόμα εκλογές.

Ελεος άθλια τρολ, που εκμεταλλεύεστε τον πόνο των ανθρώπων, σκυλεύετε τους νεκρούς για φθηνή πολιτική προπαγάνδα.

Ακόμα κι΄ αν είναι υπαρκτό πρόσωπο (πολύ αμφιβάλλω) η Αννίτα Π. δεν κάνει τίποτα άλλο από το να ενεργεί σαν ένα τρολ, που δημοσιεύει επιστολές στον ιστότοπο του Γιώργου Μουρούτη του στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά (τώρα καταλαβαίνετε γιατί στην αρχή του κειμένου έγραψα τη λέξη υποτίθεται για την επιστολή.

Ελπίζουμε ότι από τούδε θα έχουν την ελάχιστη ευαισθησία να σεβαστούν την επιθυμία της μητέρας και συζύγου Βαρβάρας Βουκάκη, η οποία μέσα στην απίστευτη οδύνη της έσπευσε να διαχωρίσει τη θέση της και να πει:«θα σας παρακαλέσω να μην αναδημοσιεύετε απόψεις, περιγραφές και άλλα κείμενα που δεν προέρχονται από εμένα και μιλούν εξ ονόματός μου ή της οικογένειάς μου».

Ελπίζουμε οι άθλιοι προπαγανδιστές της πεντάρας να σεβαστούν την επιθυμία της χαροκαμένης μάνας και συζύγου.

Και για να καταλάβετε τι εστί Μουρούτης, αν δεν τον γνωρίζετε, θα σας παραθέσω ανάρτηση που έκανε το Φεβρουάριο του 2015, όταν ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την Ουκρανική Ντνίπρο.

Εγραψε λοιπόν ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά μετά τη λήξη του αγώνα.

«Τά σπασε η κυβέρνηση με όλη την Ευρώπη και την πληρώνει στη διαιτησία ο Ολυμπιακός…

— George Mouroutis (@gmourout) February 19, 2015

Χρειάζεται κάποιο άλλο σχόλιο;

Θανάσης Λυρτσογιάννης

Υστερόγραφο: Στο Twitter διακινήθηκε η πληροφορία ότι συγγραφέας της επιστολής είναι η σύζυγος του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου – συμβούλου επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη- η οποία εκμεταλλεύεται πολιτικά τη γνωριμία της με την αδικοχαμένη οικογένεια.

Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε αλλά δεν απάντησε για το εάν πρόκειται για την σύζυγο του,  χωρίς ωστόσο και να το διαψεύδει . Αρκέστηκε μόνο στο να κάνει πλακίτσα .

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X