Media

ΣΥΡΙΖΑ: «Βράζουν» με τους κακοπληρωμένους γκαιμπελίσκους της ΕΡΤ! Η νέα χυδαιότητα

ΣΥΡΙΖΑ: «Βράζουν» με τους κακοπληρωμένους γκαιμπελίσκους της ΕΡΤ! Η νέα χυδαιότητα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια σφοδρότατη, με σκληρούς χαρακτηρισμούς επίθεση εξαπέλυσε σε ανακοίνωση κατά της διοίκησης της ΕΡΤ ο ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία, το βράδυ της Πέμπτης (04/03), μετά και τις νέες πορείες αλληλεγγύης την Πέμπτη (04/03) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Κάθε μέρα που περνάει ο κ. Ζούλας, ο κ. Καφαράκης και ο κ. Τρουπής καταγράφουν νέο ρεκόρ αθλιότητας και χυδαίας γκεμπελικής προπαγάνδας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα ανερυθρίαστα fake news για τους εμβολιασμούς (video)

Σήμερα στο δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης χρέωσαν στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ το γνωστό πανό υπέρ του τρομοκράτη Κουφοντίνα. Τα βγάζουν τα λεφτά τους σε ξεφτίλα και με το παραπάνω, δεν την πήραν τσάμπα την αύξηση από τον κ. Μητσοτάκη», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Δείτε το απόσπασμα

Σημειώνεται, πως στην διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας «Αυγή», αναφέρθηκε ότι η ΕΡΤ, στο κεντρικό δελτίο της, προέβη σε μια «χυδαία προβοκάτσια ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και χρέωσε το πανό ‘Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη’ της συνέλευσης αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα στη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X