Θέμα

Ανασχηματισμός: Δύο σούπερ εκπλήξεις για την κυβέρνηση

Ανασχηματισμός: Δύο σούπερ εκπλήξεις για την κυβέρνηση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η διεύρυνση της κυβέρνησης  με τον ανασχηματισμό εξακολουθεί να προκαλεί “πονοκεφάλους” στον Αλέξη Τσίπρα, αφού από την μία ο πρωθυπουργός επιθυμεί να διαμορφώσει ένα νέο κυβερνητικό σκηνικό που θα μπορεί να συσπειρώσει ένα ευρύτερο κοινό και από την άλλη φοβάται τις εσωκομματικές αντιδράσεις.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα ακούγονται από διάφορες πλευρές ως υποψήφιοι για να συμμετάσχουν στη νέα κυβέρνηση ο  πρόεδρος του ΕΒΕΑ  και διαγραμμένος από την ΝΔ Κωνσταντίνος Μίχαλος, αλλά και η ανεξάρτητη  Κατερίνα Παπακώστα, η οποία επιβεβαίωσε τις επαφές και συζητήσεις σε δηλώσεις της σε ραδιόφωνο.

Οσον αφορά στον Κωνσταντίνο Μίχαλο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως δημιουργηθεί υφυπουργείο Εμπορίου το οποίο θα αναλάβει ο νυν πρόεδρος του ΕΒΕΑ.

  Κανείς δεν ξέρει ωστόσο αν όντως ο πρωθυπουργός σκέπτεται να προχωρήσει τόσο πολύ την διεύρυνση ή είναι κάποιες σκέψεις συνεργατών του που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για να μετρήσουν και τις αντιδράσεις.

Οι πληροφορίες θέλουν πάντως το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να αποτελεί το μεγάλο “αγκάθι” με νυν υπουργούς να ανησυχούν πως θα τους γίνει κρούση να αναλάβουν τα καθήκοντα του Νίκου Τόσκα.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έγραψε ο eretikos.gr άλλα ονόματα έκπληξη για τη συμμετοχή στην κυβέρνηση είναι των Γιάννη Ραγκούση, Στέφανου Τζουμάκα, και Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X