Θέμα

Greek Mafia: Νέα μαφιόζικη επίθεση-Φωτιά σε δύο νταλίκες και βενζινάδικο στον Ασπρόπυργο

Greek Mafia: Νέα μαφιόζικη επίθεση-Φωτιά σε δύο νταλίκες και βενζινάδικο στον Ασπρόπυργο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέα μαφιόζικη επίθεση από τέσσερα ένοπλα άτομα πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα σε δύο νταλίκες που ήταν σταθμευμένες σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στην περιοχή του Ασπρόπυργου.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., λίγο μετά τις 04:00, τα τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε δύο μηχανές, πήγαν στο βενζινάδικο επί της οδού Μεγαρίδος και ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων, τον υπάλληλο.

Στη συνέχεια, έβαλαν φωτιά σε δύο συγκεκριμένες νταλίκες που ήταν σταθμευμένες στο σημείο και αμέσως διέφυγαν χωρίς να αφαιρέσουν κάτι.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, εξετάζει το υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ σημαντική είναι η κατάθεση του μοναδικού αυτόπτη μάρτυρα, του φύλακα που ακινητοποίησαν οι δράστες.

Ασπρόπυργος: Πώς συνδέεται με την εκτέλεση στον Κορυδαλλό

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το βενζινάδικο στο οποίο σημειώθηκε η επίθεση στον Ασπρόπυργο ανήκει στον γιο ηγετικού στελέχους της ελληνικής μαφίας, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2022. Πρόκειται λοιπόν για έναν ακόμα «κρίκο» στην αλυσίδα της βίας που έχει ξεσπάσει στους κόλπους της μαφίας, στην οποία αλυσίδα ανήκει και η διπλή δολοφονία των Βασίλη Ρουμπέτη και Διονύση Μουζακίτη στον Κορυδαλλό. Μάλιστα οι δύο δολοφονηθέντες στον Κορυδαλλό,  δούλευαν για το γνωστό στέλεχος της «νύχτας» που δολοφονήθηκε το 2022.

Τα σενάρια που εξετάζονται συνδέονται και με το βενζινάδικο είναι δύο. Σύμφωνα με το πρώτο οι γιοι του δολοφονηθέντος το 2022 ευθύνονται για τους δύο νεκρούς στον Κορυδαλλό καθώς θεωρούν πως έχουν εμπλοκή στο φόνο του πατέρα τους. Σε αυτή την περίπτωση θεωρείται πως η επίθεση στο βενζινάδικο ήταν αντίποινα. Κατά το δεύτερο σενάριο, τα δύο άτομα στον Κορυδαλλό φέρεται να δολοφονήθηκαν από αντίπαλη ομάδα της μαφίας, και ήταν ένα μήνυμα για την «υπεροχή» τους.

Το σημαντικό όμως είναι πως στην αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός, ενώ πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη, μιας και υπάρχουν φόβοι για νέο συμβόλαιο θανάτου, σύντομα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X