Επιλογές

Μαίνεται ο πόλεμος των νονών της νύχτας

Μαίνεται ο πόλεμος των νονών της νύχτας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο αιματηρός πόλεμος της νύχτας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Τελευταίο θύμα ο 52χρονος που δολοφονήθηκε την Τρίτη το βράδυ στα Μανιάτικα του Πειραιά.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο νεκρός ήταν γνωστός με το παρατσκούκλι «Κάβουρας» και φέρεται να εκτελούσε συμβόλαια θανάτου για λογαριασμό της Greek Mafia.

Από αστυνομικές πηγές αναφέρεται ότι ήταν αυτός που σκότωσε την «Βella Mafia», τη δικηγόρο που δολοφονήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 στο αυτοκίνητό της στην Κηφισιά.

Φήμες λένε επίσης ότι ο «Κάβουρας» εκτέλεσε τον «Σαμπρέλα», δηλαδή τον Καραγιάννη, τον Ιούνιο του 2018 στο Παλαιό Φάληρο. Τέλος, συνδέεται και με τη δολοφονία του Βασίλη Γρίβα, του πρωταθλητή bodybuilding που σκοτώθηκε τον Μάιο του 2017 στα Γλυκά Νερά.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Έκαψαν και το αυτοκίνητο του θύματος 

Όπως φάνηκε από τον τρόπο με τον οποίο διεπράχθη το έγκλημα, οι εκτελεστές γνώριζαν όλες τις κινήσεις του θύματος και του είχαν στήσει ενέδρα. Ο 52χρονος είχε έρθει από την Κεφαλονιά και τη στιγμή της εκτέλεσης ετοιμαζόταν να εισέλθει σε σπίτι συγγενικού του προσώπου επί της οδού Κατσαντώνη.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο και επιδόθηκαν σε εκτεταμένες αναζητήσεις, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν βρεθεί στοιχεία που να οδηγούν στα ίχνη των δραστών.

Eνα αυτοκίνητο σταμάτησε και άγνωστοι τον πυροβόλησαν στο κεφάλι. Το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε καμένο σε απόσταση 500 μέτρων από το σημείο της δολοφονίας.

Ήταν μέλος ομάδας νονού της νύχτας

Το 2008 ο 52χρονος, στον οποίο χρεώνονται σχέσεις με μέλη ομάδας που δραστηριοποιείται τη νύχτα, είχε πέσει θύμα απόπειρας δολοφονίας στο Χαϊδάρι, την ώρα που πήγαινε το παιδί του στο σχολείο. Τότε άγνωστοι τον είχαν πυροβολήσει και πάλι στο κεφάλι, αλλά κατάφερε να επιζήσει. Τον Φεβρουάριο του 2007 το θύμα είχε συλληφθεί για παράνομη μεταφορά μεταναστών, ενώ αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως εμπλεκόταν σε τουλάχιστον τρεις ληστείες που είχαν σημειωθεί τα έτη 2005 και 2006.

Ο θάνατος του 52χρονου, ο οποίος, όπως προαναφέρθηκε, είχε ιστορικό ληστειών και εκβιάσεων, αποδίδεται σε «συμβόλαιο θανάτου» και ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών στον κόσμο της νύχτας που έχει αφήσει πίσω του πολλούς νεκρούς.

Ο 52χρονος, είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για ληστείες και εκβιασμούς κι ανήκει σε ομάδα «νονού» της νύχτας, σε βάρος του οποίου είχε γίνει στο παρελθόν δολοφονική απόπειρα.

Οι Αρχές πιστεύουν ότι ο 52χρονος έπεσε θύμα του πολέμου που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους ανθρώπους της νύχτας, με τα συμβόλαια θανάτου να εκτελούνται το ένα μετά το άλλο…

Ο ¨πόλεμος¨ των νονών της νύχτας και οι 11 μεγάλοι αρχηγοί

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X