Θέμα

Μητσοτάκης-κυβέρνηση απέτυχαν παταγωδώς με τους ανεμβολίαστους

Μητσοτάκης-κυβέρνηση απέτυχαν παταγωδώς με τους ανεμβολίαστους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Παταγώδη αποτυχία είχε η πολιτική που εφαρμόζουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση με τους ανεμβολίαστους. Τη δυσάρεστη αυτή αποκάλυψη για το καθεστώς Μητσοτάκη κάνει ο…Σκάι. Μάλλον χωρίς να το θέλει. Τα αποκαλυπτήρια έγιναν με τη δημοσκόπηση της Pulse.

Ας γίνουμε συγκεκριμένοι. Τί επιδιώκουν ο Κυριάκο Μητσοτάκης και η κυβέρνηση με τα σκληρά μέτρα για τους ανεμβολίαστους και τη λανθασμένη προσέγγιση της “επιδημίας ανεμβολίαστων”; Να εμβολιαστούν περισσότεροι πολίτες. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν. Εμβολιάστηκαν; Η απάντηση είναι θετική. Ναι εμβολιάστηκαν. Ομως ας μην σπεύσουν να πανηγυρίσουν γιατί τους διαψεύδει η δημοσκόπηση της Pulse που παρουσιάστηκε στο Σκάι.

Στην ερώτηση που απευθύνθηκε στους πρόσφατα εμβολιασθέντες “Ποιος από τους παρακάτω λόγους συνέβαλε περισσότερο στην απόφασή σας μόνο του 6% των ερωτώμενων απαντούν  πως τους ώθησαν τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους. Αλλο ένα 6% αποδίδει την απόφαση στην υποχρεωτικότητα στην εργασία.

Ομως, το 38% δηλώνει πως πείστηκε από γιατρούς και επιστήμονες, το 24% η επιδείνωση των δεικτών της επιδημίας και το 19% αναφέρει την ανησυχία για την υγεία τη δική του και της οικογένειάς του.

Τα ευρήματα αποκαλύπτουν την παταγώδη αποτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης, καθώς και την αδυναμία τους να αντιληφθούν πως οι πολίτες δεν πείθονται με κατασταλτικά μέτρα, αλλά με επιχειρήματα και σωστή πληροφόρηση.

Τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Pulse

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X