Θέμα

Ο Αλέξης Τσίπρας με λευκό φάκελο στη συνάντηση με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Ο Αλέξης Τσίπρας με λευκό φάκελο στη συνάντηση με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Αλέξης Τσίπρας τώρα γνωρίζει τα αποτελέσματα των ελέγχων της ΑΔΑΕ για τις παρακολουθήσεις πολιτικών, υπουργών, στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και άλλων προσώπων. Ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χρήσρο Ράμμο σε εφαρμογή του νόμου.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βγήκε από την ΑΔΑΕ κρατώντας στα χέρια του έναν λευκό φάκελο. Με τον ίδιο φάκελο στα χέρια του, αναφέρουν οι πληροφορίες, θα συναντηθεί το απόγευμα με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Πληροφορίες από έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα κινηθεί θεσμικά στην αξιοποίηση του περιεχομένου του φακέλου και των πληροφοριών. Και θεσμικά θα ενημερώσει το απόγευμα την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις αντιθεσμικές εκτροπές του Μαξίμου για τις  παρακολουθήσεις.

Μάλιστα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα ζητήσει από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου να πάρει θέση, όπως ο eretikos.gr σας έχει ήδη ενημερώσει. Και από τον τρόπο που θα τοποθετηθεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εξαρτηθούν πολλά πράγματα και προπαντός πολιτικές εξελίξεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας “βασανίζει” την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X