Θέμα

Θρίλερ με τον παιδεραστή πρώην υπουργό και νυν βουλευτή

Θρίλερ με τον παιδεραστή πρώην υπουργό και νυν βουλευτή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η υπόθεση της παιδεραστείας  με τον πρώην υπουργό και νυν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας θα ταλανίζει το πολιτικό σύστημα και θα απασχολεί την κοινή γνώμη μέχρι να πέσει άπλετο φως. Η κυβέρνηση ακολουθώντας την τακτική της σιωπής και με τη βοήθεια των καναλιών και των ΜΜΕ που “μπούκωσε”  μέσω της δαπάνης των 20 εκατ, για την καμπάνια “Μένουμε Σπίτι”, ελπίζει ότι το θέμα θα ξεχαστεί.

Ομως πλανάται πλάνην οικτράν, αφού άνθρωποι εκτός κυβερνητικού και Νεοδημοκρατικού χώρου γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα και έχουν κασέτες στα χέρια τους. Εξάλλου, πρόκειται για μία κομβική υπόθεση, η οποία αποκαλύπτει το μέγεθος της διαφθοράς και προπαντός τη μεγάλη ανάγκη για κάθαρση και για εξάρθρωση κυκλωμάτων εγκληματικού χαρακτήρα, στα οποία, όπως φαίνεται συμμετέχουν και πολιτικοί και οι αντίπαλοι θα ρίξουν στο ρίγκ της πολιτικής αντιπαράθεσης, τη στιγμή που κρίνουν ως πιο πρόσφορη και κατάλληλη.

Τις περασμένες ημέρες στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφόρησαν δύο ονόματα στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα ακόμα και από βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος. Αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως γνωρίζει πολύ περισσότερα, απ΄ όσα αφήνει να εννοηθούν με ανακοινώσεις του.

Απόδειξη το γεγονός ότι σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι «ο εγκέφαλος του παρακρατικού κυκλώματος εμφανίζεται ως συνεργάτης πρώην υπουργού και νυν βουλευτή του τομέα Δικαιοσύνης της ΝΔ.»

Οπότε, όπως γίνεται αντιληπτό το παιχνίδι “της γάτας με το ποντίκι” δεν πρόκειται να κρατήσει πολύ. Εξάλλου, οι κάτοχοι των κασετών της ΕΥΠ, γνωρίζουν όλα τα πρόσωπα του δράματος και όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, κρατούν τα στοιχεία για να χτυπήσουν την κατάλληλη στιγμή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X