Ο Προβοκάτορας

Το δούλεμα Μητσοτάκη με τους τρεις σταθμούς του μετρό.

Το δούλεμα Μητσοτάκη με τους τρεις σταθμούς του μετρό.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μας προσβάλει κατάμουτρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν δηλώνει όσα δήλωσε κατά την παράδοση των τριών σταθμών του μετρό. «Εγώ θα προτιμήσω να μιλήσω για τρία σημαντικά βήματα προόδου και εκσυγχρονισμού, για τα οποία είχαμε δεσμευθεί και τα οποία σήμερα γίνονται πραγματικότητα. Καθώς αύριο συμπληρώνεται ένας χρόνος αυτής της κυβέρνησης στην εξουσία δικαιώνουμε τις τέσσερις λέξεις που πιστεύω ότι δηλώνουν πολλά: «το είπαμε, το κάναμε, προτιμούμε να μιλάνε τα έργα μας» τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την παράδοση των νέων σταθμών του Μετρό.

Και εγώ ο αφελής πολίτης αναρωτιέμαι: Αλήθεια πότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεμελίωσε αυτούς τους τρεις σταθμούς του μετρό και δεν το θυμάμαι. Πότε μας το είπε. Αν έγινε στην αρχή της θητείας του, τότε υποκλίνομαι, γιατί ποτέ στην Ελλάδα δεν έγιναν σταθμοί του μετρό τόσο γρήγορα.

Εγώ ο αφελής αναρωτιέμαι για δεύτερη φορά: Αν μας δουλεύουν τόσο απροκάλυπτα με έργα, που όλοι γνωρίζουν ότι δεν τα υλοποίησαν αυτοί, σκεφτείτε τι γίνεται με άλλα ζητήματα που δεν είναι τόσο ξεκάθαρα.

Ο Προβοκάτορας

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X