Ο Προβοκάτορας

Το φτύσιμο του άριστου Πατέλη, το κράξιμο των πολιτών και το γλείψιμο του συμβούλου του Μητσοτάκη

Το φτύσιμο του άριστου Πατέλη, το κράξιμο των πολιτών και το γλείψιμο του συμβούλου του Μητσοτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πρώτα έφτυσε και αποκάλεσε τεμπέληδες όσους κάνουν διδακτορικά. Ακολούθησε πανηγύρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την άριστη…ανοησία του άριστου Πατέλη που διακονεί την πολιτική δίπλα στον υπεράριστο Κυριάκο Μητσοτάκη.

Και σε τρίτη φάση ο άριστος σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη  ζήτησε συγγνώμη και άρχισε να γλείφει εκεί που πρώτα έφτυνε.

Ηρθε καιρός να αντιληφθούν οι άριστοι του Κυριάκου Μητσοτάκη και οι πολιτικοί όλων των κομμάτων, πως όταν αμολάνε τις μπαρούφες του θα τους επαναφέρουν στην τάξη οι πολίτες μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Γι΄ αυτό θα το πω άλλη μία φορά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχασε το παιχνίδι λαδώνοντας τα ΜΜΕ, γιατί τα κατέστησε αναξιόπιστα. Και τώρα κανένας δεν τα πιστεύει.

Που λέτε η μπαρούφα του άριστου με διδακτορικό Πατέλη, προκάλεσε αντιδράσεις, γέλιο και πλάκα, όπως θα δείτε στα twitts που παραθέτουμε. Προκάλεσε και την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος  εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Οι άριστοι της ΝΔ προσβάλουν και απειλούν τους νέους επιστήμονες» και κατηγορεί τον κύριο Πατέλη ότι «αποκαλύπτει το “όραμα” των δήθεν άριστων της ΝΔ για τους νέους και τις νέες της χώρας. Φθηνά εργατικά χέρια χωρίς ιδιαίτερη μόρφωση». 

Ο τεμπέλης Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X