Πολιτική

Κασσελάκης για Παπανώτα: «Καλά έκανα που τον διέγραψα. Ο Μητσοτάκης θα διαγράψει τον βουλευτή του από τη Δράμα;»

Κασσελάκης για Παπανώτα: «Καλά έκανα που τον διέγραψα. Ο Μητσοτάκης θα διαγράψει τον βουλευτή του από τη Δράμα;»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης κατά την διάρκεια δηλώσεών του από την Αστυπάλαια.

Έχοντας στο πλάι του τον Ευάγγελο Αποστολάκη, ο κ. Κασσελάκης είπε ότι «και καλά έκανα! Να δούμε αν ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει το ίδιο για τον βουλευτή του από τη Δράμα (Δημήτρη Κυριαζίδη) που δεν ξέρει αν πρέπει να βάλει το «ο» ή «η» μπροστά από το όνομα μου».

«Μιλάει με ρατσιστικό λόγο, προσβάλει μια ολόκληρη μερίδα συμπολιτών και ο ίδιος δεν τολμάει να το κάνει», συμπλήρωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πού να ήξεραν σε τι συνθήκες κάνουμε αυτήν την κρουαζιέρα»

«Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις τοπικές κοινωνίες, τους κατοίκους στα νησιά που έχουμε επισκεφτεί μέχρι στιγμής που μας έχουν συμπεριφερθεί με τον καλύτερο τρόπο και μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και εγώ και ο ναύαρχος», είπε ο κ. Κασσελάκης.

 



 

«Καλώ όλους τους προοδευτικούς πολίτες να συστρατευτούν με τον ΣΥΡΙΖΑ, έχετε χώρο και από εδώ και πέρα, θα έχετε και την εξουσία στα χέρια σας από εδώ και πέρα», σημείωσε.

«Οι άνθρωποι εδώ στα νησιά παραπονιούνται συχνά ότι οι πολιτικοί τους θυμούνται μια φορά στα τέσσερα χρόνια. Εάν θέλει κάποιος να πει ότι αφουγκράζεται την κοινωνία και θέλει να χτίσει ένα κίνημα από κάτω προς τα πάνω πρέπει να λιώσει τα παπούτσια και να μπει μέσα στην κοινωνία. Αυτοί οι άνθρωποι εδώ αισθάνονται δεύτερης και τρίτης κατηγορίας. Μου χρεώνουν ότι κάνω κρουαζιέρα. Πού να ήξεραν σε τι συνθήκες κάνουμε αυτήν την κρουαζιέρα. Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε όχι μόνο κοστολογικά, αλλά και χρονικά αυτήν την περιοδεία που κάνουμε, πόσες μέρες θα έκανε κάποιος με συμβατικά μέσα. Αυτό που κάνουμε σε 10 μέρες φαντάζομαι θα ήθελε 40 μέρες. Αυτό δείχνει πόσο υπονομεύουμε την ανάπτυξη ως χώρα στο εμπόριο, στον τουρισμό και στο θέμα της υγείας», πρόσθεσε ο κ. Κασσελάκης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X