Ο Προβοκάτορας

Ομολογία Χρυσοχοΐδη: Εργο της ΝΔ ο «καταυλισμός της ντροπής» στη Μόρια

Ομολογία Χρυσοχοΐδη: Εργο της ΝΔ ο «καταυλισμός της ντροπής» στη Μόρια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν φτάνουν τα κοσμητικά επίθετα για να περιγράψουν την κατάσταση που επικρατούσε στη Μόρια, τον εξευτελισμό της ανθρώπινης ύπαρξης. Οι λέξεις είναι φτωχές. Ακόμα και ο αρμόδιος υπουργός ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης χαρακτήρισε τη Μόρια «καταυλισμό ντροπής». Πρόσθεσε ότι πλέον ανήκει στην ιστορία. Οσο για το χώρο της καταστροφής ανέφερε ότι «θα καθαριστεί και θα αντικατασταθεί από ελαιώνες». Περιμένουμε…

Βέβαια ο υπουργός απέφυγε να αναφέρει ποιος ευθύνεται για τον «καταυλισμό ντροπή» και κανένας δεν τον ρώτησε. Αν είχε τεθεί το ερώτημα η απάντηση θα ήταν, όπως και πολλών άλλων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, ότι υπεύθυνη είναι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Και μπορεί να είναι πεπεισμένα τα στελέχη της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας, πως η κοινωνική μνήμη είναι ασθενής και μπορούν να λένε ότι θέλουν, όμως κάνοντας το πιο απλό σήμερα, γκουγκλάροντας, διαπιστώνει ο πολίτης ότι κάποιος που είχε επισκεφτεί τη Λέσβο και τη Μόρια είχε φύγει «με την εντύπωση, τη θετική, που αποκόμισα από την πληρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν και διαχειρίζονται οι υπηρεσίες της χώρας το προσφυγικό πρόβλημα εδώ στο νησί».

Κυρίες και κύριοι ο υπουργός που έφυγε με θετική εντύπωση είναι ο ίδιος που χαρακτήρισε τη Μόρια ως «καταυλισμό ντροπής», δηλαδή ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Και τη θετική εντύπωση την είχε σχηματίσει στις 13 Ιουλίου 2019, δηλαδή πέντε μέρες μετά τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές.

Οπότε κύριε Χρυσοχοΐδη μου να συμπεράνουμε ότι ο καταυλισμός της ντροπής είναι δικό σας δημιούργημα;

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X