Κοινωνία

Σκάνδαλο Φουρθιώτη: Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο Μένιος-Ανακριτής και εισαγγελέας αποφασίζουν για προφυλάκιση

Σκάνδαλο Φουρθιώτη: Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο Μένιος-Ανακριτής και εισαγγελέας αποφασίζουν για προφυλάκιση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκαν οι απολογίες του Μένιου Φουρθιώτη και των τριών συγκατηγορούμενων που βρίσκονται από το πρωί ενώπιον του 30ου τακτικού ανακριτή. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η διάσκεψη ανακριτή και εισαγγελέα για να αποφασίσουν αν θα προφυλακιστούν ή όχι οι κατηγορούμενοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρουσιαστής αρνήθηκε τις κατηγορίες εναντίον του, όπως επίσης και οι δυο συγκατηγορούμενοί του που φέρονται ως δράστες των επιθέσεων εναντίον της οικείας του παρουσιαστή και εναντίον των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι δυο συγκατηγορούμενοι για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά των αστυνομικών στη συμπλοκή στη Νέα Ερυθραία, αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Μάλιστα, φέρονται να υποστήριξαν πως τα στίγματα των κινητών τους τηλεφώνων αποδεικνύουν ότι δεν βρέθηκαν στο σημείο που έγινε η ανταλλαγή πυροβολισμών. 

Οι ίδιοι φέρονται να επανέλαβαν πως η μόνη τους σχέση με το Μένιο Φουρθιώτη ήταν ότι τους είχε προσλάβει ως προσωπικό φύλαξης του μετά την απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ που απέσυρε τη φρούρηση του παρουσιαστή.

Πάντως, οι δύο συγκατηγορούμενοι  του Μένιου Φουρθιώτη φαίνεται να τον “δείχνουν” ως υπεύθυνο για κάποιες πράξεις καθώς ένας εξ αυτών φέρεται να δήλωσε πως «για ορισμένες από τις πράξεις που με κατηγορείτε, μου είχε ζητήσει να του βρω άτομα. Εγώ τα βρήκα κι από κει και πέρα δεν γνωρίζω τίποτα για την εξέλιξη των γεγονότων».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μένιος Φουρθιώτης κατηγορείται για δύο κακουργήματα και 7 πλημμελήματα, μεταξύ των οποίων η σύσταση συμμορίας, η ηθική αυτουργία κατά συρροή και κατ’εξακολούθηση σε διακεκριμένη οπλοκατοχή και οπλοφορία και η ηθική αυτουργίας σε έκρηξη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X