Ελλάδα

Τρίκαλα: Θρήνος για το χαμό της 19χρονης Μάρθας σε τροχαίο

Τρίκαλα: Θρήνος για το χαμό της 19χρονης Μάρθας σε τροχαίο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalaola.gr τραγικές συμπτώσεις συνθέτουν το σενάριο του τραγικού δυστυχήματος. Συγκεκριμένα η άτυχη Μάρθα κινούνταν μαζί με συνομήλικη φίλη της με δίκυκλη μοτοσικλέτα επί της ε.ο. Τρικάλων-Λάρισας με κατεύθυνση προς Λάρισα.

Στο ύψος του χωριού Γεωργανάδες παρουσίασε βλάβη το δίκυκλο και το μετέφεραν σε επιχείρηση που λειτουργεί ένθεν της εθνικής οδού. Η βλάβη φαίνεται πως αποκαταστάθηκε και λίγο αργότερα οι δυο φίλες πήραν το δρόμο για το Τρίκαλα. Λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα στην εθνικό οδό Τρικάλων – Λάρισας στη θέση Ασβεσταριά του Πετρωτού στην στροφή το δίκυκλο παρουσίασε εκ νέου βλάβη με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί. Επικοινώνησαν με τους δικούς τους οι οποίοι ξεκίνησαν από Τρίκαλα για να πάρουν τα κορίτσια και να φορτώσουν τη μοτοσικλέτα τα οποία περίμεναν στην άκρη του δρόμου, κάτω από μια σκιά ενός δέντρου.

Ο θείος της 19χρονης έφτασε πολύ γρήγορα, πέρασε από μπροστά τους με κατεύθυνση προς Λάρισα, τις χαιρέτησε και μέχρι να πάει λίγα μέτρα πιο παρακάτω και να κάνει αναστροφή το κακό είχε γίνει. Ι.Χ. επιβατικό που οδηγούσε νεαρός και κινούνταν προς Τρίκαλα με μεγάλη ταχύτητα, χτύπησε το μηχανάκι και την άτυχη Μάρθα, ενώ η φίλη της έμεινε εμβρόντητη καθώς ξαφνικά χάθηκε από μπροστά της ενώ η ίδια τραυματίστηκε ελαφρά.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι δεν πήρε το αυτοκίνητο γιατί είχε χαλάσει, ενώ η άτυχη Μάρθα αύριο είχε και τα γενέθλιά της. Έκλεινε τα 19 της χρόνια με όνειρα για την ζωή της που έχει μπροστά και ως φοιτήτρια στο τμήμα λογιστικής & χρηματοοικονομικής, στη Λάρισα.

Δείτε ακόμη:

Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Πέθανε σε ηλικία 42 ετών ο Σταμάτης Αντωνίου

.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X