Βαρδινογιάννης και Κοντομηνάς «συμμαχούν» στην τηλεόραση

Οι σφοδροί αντίπαλοι του παρελθόντος Βαρδινογιάννης και Κοντομηνάς,  βαδίζουν πλέον στο δρόμο της συμμαχίας και της συνεργασίας στην τηλεόραση.

Οι δύο επιχειρηματικοί όμιλοι, σύμφωνα με δημοσίευμα του ιστότοπου enimerosi24.gr, έχουν ξεκινήσει συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για να εντοπίσουν συνέργειες ανάμεσα στον Star και τον Alpha, ώστε να περιορίσουν το κόστος λειτουργίας.

Η προσέγγιση των δυο επιτεύχθηκε μέσω των συνεργατών τους που κατέβαλαν προσπάθειες προκειμένου να τους πείσουν ότι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα.

Τελικά όχι μόνο τα κατάφεραν, προχώρησαν και ένα βήμα παραπέρα… Αφού πάντα μέσω των συνεργατών τους είναι σε εξέλιξη συζήτηση για στρατηγική συνεργασία μεταξύ STAR και ALPHA.

Πρόκειται για παρόμοια συνεργασία με εκείνη που δεν προχώρησε πέρυσι το καλοκαίρι με τον ΣΚΑΙ… Τώρα την ξαναφέρνει στην επιφάνεια το STAR. Στόχος να την ενεργοποιήσει αυτήν τη φορά σε συνεργασία με τον ALPHA.

Γιατί ο Κυριάκος καρατόμησε τον Νίκο Μαραντζίδη από τον Σκάι

Συγκεκριμενα οι τεχνικοί σύμβουλοι, αλλά και οι διευθυντές των δυο καναλιών συνεργάζονται στενά, ώστε να συντάξουν ένα μνημόνιο συνεργασίας που θα καλύπτει το σύνολο των τομέων. Δηλαδή από τις ειδήσεις και τη δυνατότητα χρήσης ενός κοινού κοντρόλ, μιας και τα δελτία τους βγαίνουν διαφορετικές ώρες, έως το κομμάτι των παραγωγών και ό,τι άλλο ενδιαμέσως καλύπτει την τηλεοπτική δραστηριότητα των δυο σταθμών.

Οι συζητήσεις είναι εντατικές τις παρακολουθούν στενά οι επικεφαλής των δυο καναλιών Κυριακόπουλος του STAR και Παπαδρόσος του ALPHA… Και σε περίπτωση που ευοδωθούν η υλοποίηση της συμφωνίας θα ξεκινήσει από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Πηγή: enimerosi24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ