Γυναίκα

Βασίλης Ζούλιας: Η καινούργια κολεξιόν του σχεδιαστή

Βασίλης Ζούλιας: Η καινούργια κολεξιόν του σχεδιαστή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Βασίλης Ζούλιας παρουσίασε τη νέα του συλλογή του στα πλαίσια της AXDW η οποία έγινε φέτος διαδικτυακά και είδαμε το πρώτο βίντεο που κυκλοφόρησε με τις νέες δημιουργίες  που προτείνει ο γνωστός, Έλληνας σχεδιαστής!

Γνωστά μοντέλα όπως η Βίκυ Κουλιανού, περπάτησαν στον κήπο του Ζαππείου φορώντας δημιουργίες του γνωστού σχεδιαστή ενώ τα αξεσουάρ ήταν δημιουργίες του Περικλή Κονδυλάτου!

Στην «πασαρέλα» είδαμε floral δημιουργίες οι οποίες είχαν μια νότα παλιά εποχής αλλά εναρμονίζονται πλήρως στη σημερινή εποχή, βάτες και έντονοι ώμοι στα φορέματα κάνουν ένα δυνατό statement και παράλληλα είδαμε στα φορέματα baloon μανίκια τα οποία αμέσως λατρέψαμε!

Μιλώντας πριν από λίγο καιρό για τη νέα του συλλογή, ο Βασίλης Ζούλιας είχε πει:

“Και ερχόμαστε στο σήμερα…σήμερα λοιπόν ο αγαπημένος μου συνεργάτης Περικλής Κονδυλάτος και εγώ θα κάνουμε το show μας με 9 καλεσμένους που θα προβληθεί διαδικτυακά μέσω της Lifo σε λίγο καιρό. To show είναι αφιερωμένο σε όλες εσάς που δεν χρειάζεστε να αγοράσετε τίποτα αυτή την περίοδο αλλά παρ όλα αυτά θα επισκεφτείτε έναν Έλληνα σχεδιαστή από τους τόσους πολλούς και τόσο καλούς στο κατάστημά τους η στο eshop τους και θα αγοράσετε κάτι από 10ε εως 10.000ε αναλόγως της δικής σας επιφάνειας…και θα θελήσετε να το κάνετε αυτό γιατί δεν θέλετε πολύ απλά να κλείσουμε τις επιχειρήσεις μας…Όσοι έχετε λοιπόν βγείτε να ψωνίσετε …απλά πράγματα…μόνο έτσι θα σώσουμε την οικονομία μας…”.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε ακόμη: To κοστούμι της Tracee Ellis Ross είναι αυτό που θέλουμε να φορέσουμε τώρα!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X