Γυναίκα

Βασίλης Ζούλιας για την φωτιά στο ατελιέ του: «Μόνο η ανθρώπινη ζωή έχει αξία»

Βασίλης Ζούλιας για την φωτιά στο ατελιέ του: «Μόνο η ανθρώπινη ζωή έχει αξία»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο ατελιέ του γνωστού σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια στην οδό Ακαδημίας στο Κολωνάκι.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Fay’s Time»  μαζί με τον συνεργάτη του, Περικλή Κονδυλάτο, ο σχεδιαστής μόδας ξεκαθάρισε ότι δεν κάηκε ολόκληρο το ατελιέ, αλλά δύο δωμάτια. «Μόνο ένα μέρος του ατελιέ κάηκε, είναι μεγάλος χώρος. Από τα 700 τ.μ κάηκαν τα 35 τ.μ. Ακούστηκαν δραματικά πράγματα» τόνισε.



Στη συνέχεια, ο Βασίλης Ζούλιας τόνισε ότι ήταν μια κακή στιγμή. «Η φωτιά περιορίστηκε στα δύο δωμάτια και μετά ήρθε η πυροσβεστική. Δεν ξέρω τι έγινε, γιατί δεν ήμουν εδώ. Όταν έφτασα είχε ήδη σβήσει. Θα γίνουν ανακρίσεις και θα δούμε τι έγινε. Το σημαντικό είναι ότι δεν τραυματίστηκε κανείς».

«Κάηκε το βεστιάριο μας με όλη τη δουλειά 15 ετών, ό,τι είχαμε κάνει εγώ και ο Περικλής Κονδυλάτος μαζί, κάηκαν».

«Η αξία όλων αυτών που κάηκαν είναι ανυπολόγιστη» είπε με τη σειρά του ο Περικλής Κονδυλάτος και τόνισε: «Δεν μιλάμε για ντουβάρια ή κουρτίνες, αλλά για ρούχα 15 ετών υψηλής ραπτικής. Αν μιλήσουμε για τις εργατοώρες η τα υφάσματα που φέρνουμε από το εξωτερικό, η αξία δεν είναι υπολογίσιμη».

Τέλος ο Βασίλης Ζούλιας είπε «Είναι στα χέρια της αστυνομίας και της πυροσβεστικής η υπόθεση».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X